#11 Lukas Podolski

Reis izin günlerini bile basket maçıyla değerlendiriyor, kız alacaksan Rusyadan, topçu alacaksan Almanyadan diye boşuna dememişler.

yarın antuana, esas sarışın-mavi gözlü solağın kim olduğunu gösterecektir

Tam avatarlık poz.

j1YW6m.png

Yakıştı. :ka19:

Masallah adam karizmatik yakısıklı aga fnerdekilerde guzelleşmek için burunlarını yaptırsın behlülden yakısıklı adam be. Koy diziye oynasın.
Behlulden yakisikli mi ? Acilen gunes gozlugu takmalisin renktas.Poldi yakisikli ama Behlul kadar degil :D

Son düzenleme:
Lukas-Podolski.com ‏@Podolski10
Dün sahada gösterdiğimiz performans bize hayalkırıklığı yaşattı. Performansımız yeterli değil ve gelişmeliyiz.
Takım olarak deplasmana gelip bizim yanımızda olan tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

2 gol bekliyorum poldiden

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim bu adamın dünya piyayasına ilk çıkışı 2006 dünya kupası.Onda da Klose'nin arkasında 2.forvetti.Sonra Bayern aldı orada da forvetti.Sonralarda sol kanatta oynamış olabilir ama yeri forvet bu adamın.Hadi forveti geçtim bari sağ kanat oynatmayın be.Kayboluyor sahada.Leşti bugün.

Kimse oyun içinde yok, sadece gol atıyor demesin. Adam net sol açıkta oyunun daha fazla içinde oluyor ama bizim muhteşem zekalara sahip hocalarımız ısrarla adamı sağ kanatta oynatmaya devam ediyor. Ciddi ciddi bu adamı tanıdıklarından şüpheye düşmeye başladım artık. Eğer Mustafa Denizli bir sonra ki maçta da bu adamı sağ açık oynatırsa en az Hamza kadar boş hocadır benim gözümde

bos oglu bos suttan baska hic bir numarasi yok.
birde 2 gol sayesinde geldi.
tam atak yaparken selcuga vermiyor topu.
kaptiriyor sonra selcuk adami mecbur deviriyor saro yiyor.
karsi atak ve gol. orda selcuga pasi atasa yaninda bombos kimbilir biz 3 1 öne gecebilirdik.
kimse savunmasin sunu oyununun icinde hic yok.
bir sutu var iste.

Son düzenleme:
bos oglu bos suttan baska hic bir numarasi yok.
birde 2 gol sayesinde geldi.
tam atak yaparken selcuga vermiyor topu.
kaptiriyor sonra selcuk adami mecbur deviriyor saro yiyor.
karsi atak ve gol. orda selcuga pasi atasa yaninda bombos kimbilir biz 3 1 öne gecebilirdik.
kimse savunmasin sunu oyununun icinde hic yok.
bir sutu var iste.
Ilk golun asistini de yazsaydin kardes.
Elestiricem diye zorlamaya gerek yok.Orda topa vurduran burak beyefendi.30 pozisyon oncesini yazmissin.
Evet kotuydu ama elestirecek baska seyler bul podolski hakkinda.

cingıl bels

Gol sansi üreten oyuncu degil, gol sansi degerlendiren oyuncu.

Kaleye ne kadar yakin oynarsa o kadar iyi olur.

Şirazesi bozuk burak kenara bu adam forvete gecmeli.
Oyunda kaybolup gidiyor sürekli bu adamı oyunda tutmak lazım.
tapatalk

Sahada Burak ile arasında devamlı gergin bir hava var. Şu antrenmanda yaşanan olaydan aralarında bir kin kalmış olabilir.

Geri
Üst Alt