#11 Lukas Podolski

4d8a251fed8acf3ceb5a376238a1fd91.jpg

Fanatiklik çok tehlikeli seviyelere ulaşmaya başladı

İyi oynamadı ama buna rağmen skora katkı yapabilirdi.İlk yarının başındaki asistini Burak son dakikadaki asistini ise Umud yedi.

Sağ kanatta oynamaması gerektiğini tekrarlıyorum.

Takımda fizik gücü en yerinde futbolcumuz. Öyle sinik ve yorgun takım görüyorum ki her izlediğim maçta.

Kardesim azicik olsa su 90 dakika kos yahu.15 dakika oynuyorsun kritik ara pas calim yapiyorsun sonra sahada kayboluyorsun.

Alex'in ruh ikizi. Bitiricilik olarak bence Türkiye Ligi'nde Poldi üstüne topçu yok şu anda ama biz ne yapıyoruz adama sağ kanatta top taşıttırıp, heba ediyoruz. Koyun şu adamı ileri uca ya.

Takımda fizik gücü en yerinde futbolcumuz. Öyle sinik ve yorgun takım görüyorum ki her izlediğim maçta.

Bence fizik gücü kötü.Koşu mesafelerini bilmiyorum.Ama top rakipteyken eksik oynattıgı kesin.Ancak 4-3-1-2 formasyonunda ilerde oynayacak seviyede.İkinci dönem kesinlikle sağ tarafta oynamamalı.

futbolla alakası olmayan hamza denen adamın ve yerli çetenin sevmediği bir FUTBOLCU..

Fazla ön plana cikmadi ama 1 gol atmayi ve 1 assist yapmayi basardi.

Anlık oyuncu. Büyük kulüplerde tutunamama sebebi bu. Arsenal'da 2 maçta 1 gol atıyordu ama hep yedekti. Cardozo,Jardel,Alex'in kanat versiyonu.

Ben genelde bu tip oyuncuları severim. Bizim gibi temposuz ligde hep iş yaptı bu oyuncular.

Anlık oyuncu. Büyük kulüplerde tutunamama sebebi bu. Arsenal'da 2 maçta 1 gol atıyordu ama hep yedekti. Cardozo,Jardel,Alex'in kanat versiyonu.

Ben genelde bu tip oyuncuları severim. Bizim gibi temposuz ligde hep iş yaptı bu oyuncular.

Katılıyorum. Yetenek + vuruş kalitesi üst düzey. Sorumluluk alma ve sürdürebilirlik vasat seviyede.

Adam gibi bi forvet koy sağaçığa Gervinho gibi bi adam koy.. Podolski üzerindeki gözleri bi kaldırdın mı durduramazsın onu..

Forvet olmadığı halde top taşıma görevi verildiği halde yine de takımı sırtlıyor..

Podolski'yi bir de önünde doğru dürüst pas alışverişi, verkaç yapmayı beceren santrafor (olursa) izlemek lazım. Mesela zamanında Drogba varken, Sneijder-Drogba-Podolski arkasında da Eboue olsaydı her rakibin anasını ağlatırdık. Adamın önünde Umut, arkasında Tarık oynuyor, düşünün. Bu oyuncularla bu kadar katkı sağlaması bile büyük başarı.

Geri
Üst Alt