#11 Lukas Podolski

Favre,Bielsa veya o tip bir hoca gelirse ilk yollanacak isim kendisi. Pres yapmaz,efektif değil, anlık oyuncu. 90'larda oynasa en iyi 5 futbolcudan biri bile olurdu ama artık devir değişti.

Sneijder bile pek çok kez pres yapıyor,top istiyor,geriye geliyor.

Ben bu adama ısınamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

O kadar eksik bölge varken bence Podolski şu an kanatta kalmalı. Sinan'la kanatlar ikisi olsun.

Ligde 21 maçta 10 gol 4 asist, Avrupa'da da 6 maçta 2 golü var. Takıma olumlu katkısı olduğu açık. Sakatlık sorunu yaşamadığı sürece devamlılığı var. Gelecek sezon takım kalitesi biraz artarsa çok daha verimli olacaktır. Bence yeri kolay doldurulamayacak oyunculardan biri.

Seneye 4-3-3'e dönüp bir tane net çizgi oyuncusu almamız lazım. Top taşıyacak, adam eksiltecek, orta yapacak...

Diğer kanatta da Poldi/Sinan oynar.

Kanat dedin Nakoulma gibi olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Kanat dedin Nakoulma gibi olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Üstad!

prejuce-nakoulma_665807.jpg

Favre,Bielsa veya o tip bir hoca gelirse ilk yollanacak isim kendisi. Pres yapmaz,efektif değil, anlık oyuncu. 90'larda oynasa en iyi 5 futbolcudan biri bile olurdu ama artık devir değişti.

Sneijder bile pek çok kez pres yapıyor,top istiyor,geriye geliyor.

E o zaman niye 6 ay Burak'ı avatarına koydun yuxel kardeş?

Nakoulma mı? Allah akıl fikir versin.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bilip bilmeden yazmayin bilader, Favre´nin düzenine belkide kadroda su an en uygun oyuncu. Podolski baski yapmiyor fazla, cünkü press takim halinde yapilir. Kimse gelmiyor, oda ucta oynayinca, ayni burak gibi yanliz kaliyor. Podolski´de "Bu köyün hiyari ben degilim" diyerek, bu durumda temposunu asagaya cekecek bir oyuncu. Baski icin geriden gelen bir baski da yok. Favre´nin poldiyi cok begendigini de iyi biliyorum.

Ancak sampiyonlar ligi maclarinda, cok degisik bir podolski vardi. Orada takim geneli de daha hirsli oynamisti tabi, ama Podolski baya gayretliydi rakipe basip, kovalamakta.

Anadolu topçularını çok seviyor bizim taraftar. :D
Seviyor değil resmen tapıyorlar.

Sonra da gelince "ama ben izlediğimde bu kadar kötü değildi yaaa" diyorlar. Tabi olmaz çünkü eski kulübündeki seviye başka bizdeki seviyr başka.

Şu rezil halimizde bile iş yapamaz bunlar, görüyoruz işte Donk denen herifi. Bu orta saha yokluğunda bile hiç bir halta yaramıyor adam.

Seviyor değil resmen tapıyorlar.

Sonra da gelince "ama ben izlediğimde bu kadar kötü değildi yaaa" diyorlar. Tabi olmaz çünkü eski kulübündeki seviye başka bizdeki seviyr başka.

Şu rezil halimizde bile iş yapamaz bunlar, görüyoruz işte Donk denen herifi. Bu orta saha yokluğunda bile hiç bir halta yaramıyor adam.

Anadolu takımlarının hemen hemen hepsi kontratak oynuyor,hücum oyuncuları bomboş alanlar buluyorlar,o yüzden bu ligde biraz atletik hücumcuların hemen hemen hepsi iş yapıyor.Ama velakin bize geldiler mi böyle büyük alanlar bulamıyorlar oyun genelde dar alanda oynanıyor,o yüzden markajı yedi mi iş yapamıyor.

Geri
Üst Alt