#11 Lukas Podolski

Lukas-Podolski.com@Podolski10 15 dk.15 dakika önce
Çaylar için teşekkürler #caykur
1f44d-1f3fb.png

CglApXAUoAE7ET1.jpg

Yazin geldiginde burada birisi demisti Caykur falan bu firsati kacirmaz Poldi ile reklam yapar diye :D

2011-2012 Sezonu Selçuk - Melo'nun önüne

Sinan Gümüş - Wesley - Lukas Podolski ve leblebici bir forvet düşünün sonra hayallerinizin kırılışını izleyin. :D

Uzun süre sonra oyun içi gol dışı etkinliklere katıldı. Şu an ki kadro içinde iyi ama ben hala bu adamdan beklediğimin çeyreğini görmedim.

Daha fazla karakter koyması genele yayması lazım performansını.Şu hali ile sadece bitirici ama oyun içinde Burak kadar bile olmayan bir pozisyonda.

2011-2012 Sezonu Selçuk - Melo'nun önüne

Sinan Gümüş - Wesley - Lukas Podolski ve leblebici bir forvet düşünün sonra hayallerinizin kırılışını izleyin. :D
Hiç bir halt olmaz gelen geçen 4 değil 3 atardı o kadar. 90 dk eli belinde 2 adamla folloş yaparlar yapıyorlarda zaten.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Van Persie gibi bir santroforumuz olsa sol açıktan sezon başı 20 gol atar, kupalar dahil 30 gol cünki adamın geçmişi bunu gösteriyor. Milli takimda bile oynadiginin yarisi kadar gol atmış. Örnekleri sayılidır dünya futbolunda.

Bu hafta sonu yine kendisine cok is dusecek. Gollerin devami gelir insallah.

Sen olmasan küme düsmemek adina oynardik bu sezon herhalde.

Tam bir REYIZ.

Fener macinda golü yendi, bugün ofsayt olmayan pozisyonda golü yendi.

Yoksa hatrick yapmis olacakti bugün. Aynen devam reis, bu takimin gollerine cok ihtiyaci var.

Bu seneki gol yükünü taşıyan oyuncumuz. Böyle devam Aslan.

Aslan'ım benim. Harikuladeydi bugün..

11372348_1450909941879270_1606415505_n.jpg

2 mactir istekli ama bazi maclarda burak gibi vurdumduymaz geziniyor sahada.O zaman uyuz oluyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt