- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Acaba oturduğu yerden nasıl şut çekiyordur ciddi ciddi merak ettim şu an. ZBAM diye şut çıkarabiliyor anında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Snapchat'den ekleyin arkadaslar, gayet keyifli videolar koyuyor![]()
Hahahhaha aynen xDben bayadır takip ediyorum İstanbulu ve kaşarlı kıymalı pideyi çok seviyor![]()
eğer yönetim ve dengetör kadromuz yeterli diye zırvalamayıp bir forvet alıp melo kalsaydı bu senede şampiyon olurduk seneye poldi ve yeni alınacak forvetle ligin ağzına sıçarız
geçen sene yazın poldi alındığında senle yaptığımız tüm değerlendirmelerde haklı çıktık poldinin ölüsü ligde 15 gol atar demiştik hatırlarsan ! feneri tek başına yok ederek birde kupa hediye etti bize aslan parçasıFener'e gol attı bizimki naptın başkan?![]()
geçen sene yazın poldi alındığında senle yaptığımız tüm değerlendirmelerde haklı çıktık poldinin ölüsü ligde 15 gol atar demiştik hatırlarsan ! feneri tek başına yok ederek birde kupa hediye etti bize aslan parçasıbir tek öngöremediğimiz şey yönetimin bu kadar aciz olmasıydı eğer poldinin yanına bir forvet alabilseydik şimdi şampiyon bizdik ! dengetör burakın kaprislerine yenik düşerek forvet aldırmadı ve bizi yok etti !! yönetimde en ufak bir reaksiyon gösteremedi !!
Halisahaya davet etmek lazım ?Acaba oturduğu yerden nasıl şut çekiyordur ciddi ciddi merak ettim şu an. ZBAM diye şut çıkarabiliyor anında.