#11 Lukas Podolski

Takımın hâlâ forvet ihtiyacı olduğu gayet net şekilde belli oldu forvet olmayan poldi bile eren den daha verimliydi.
Eren iyi bir yedek olur

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolski bu sene pek formda değil geç geldi vs ara dönemde toplayacaktır ama formda olmamasına rağmen tecrübesi ile iyi işler çıkarıyor. Podolski mevkisi gereği zaten pivot veya tek forvet oynayabilecek bir oyuncu değil aslen yanlış hatırlamıyorsam Second Striker pozisyonundan Kanat Forvet pozisyonuna kaydırılmıştı. Yani Podolski'yi çizgi kanat oyuncusu olarak düşünmekte çok doğru değil, 4-4-2 ve 4-3-3 gibi sistemler de çok daha başarılı olur. Tarzı gereği topla 50 metre depar atıp 3-4 kişiyi çalımayıp geçtiğini pek hatırladığımı söyleyemem ama daha çok ceza alanı bölgesinde anlık dikine çalımları mevcut olduğunu hatırlıyorum 1 veya 2 çalım atıp şut çekmek olayı bu. Bu şekilde kullanmak daha mı doğru olur? Bence daha doğru olabilir. Bugün görevini iyi yaptığını düşünüyorum en azından bu formsuz ve kendine uygun olmayan pozisyonda, pozisyona uygun Eren'den daha çok top sakladığını ve top tuttuğunu söyleyebilirim. Bizim sorunlarımız yalnızca defans değil forvet hattında da top saklama sorunumuzda mevcut. De Jong 'un Sneijder'i görmesi ve oyunu sürekli ileriye doğru oynamaya çalışması hoş bir şey bunu daha hızlı yaparsak, çok daha hızlı ataklar geliştirebiliriz ama bu kısımda defans oyuncularımızın ileriye topu daha iyi çıkartabilmesi lazım. İleriye çıktığımız zamanda forvetlerimizi etkin kullanamıyoruz, bazen avel avel pas hataları yapıyoruz veya bazen de orta açmak yerine çalım hatta şu deniyoruz "ulan Bruma". Fakat topu aldığında saklayabilecek bir forvetimizin de olduğunu söylemek çok doğru olmaz Eren malesef bu işi yapamıyor. Bu nedenle Podolski ve Eren'i bir arada kullanmak daha doğru olabilir, 4-3-3 formasyonun da başarı sağlayabilirler hatta Podolski'den çok daha fazla verim alabiliriz. Tabi bu benim düşüncem oyuncu özelliklerine baktığın zaman işe yaraması lazım ama işler daha berbat bir halde alabilir :D

Son düzenleme:
Gotunu kaldırdığı ender maçlardan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun icinde devamliligi olmayan figurlere rastlamistik ama bu kadar pasif ,bu kadar yok hukmunde bir adam gormedim

Ikinci yarida kac kez topla bulustu bakmak lazim , sayilidir. Bunun yerine tolga oynayip iyice 4-6-0 oynasak ,orta saha adamlarina guvensek olabilir diyorum

Bitiriciliği filan çok iyi, ama hiç götünü kaldırmıyor yafff

seni bile sileriz poldi ! artık kötü futbola mağlubiyetlere tahammülümüz yok

Lukas-Podolski.com@Podolski10 2 sa.

Good morning / Günaydin
1f61c.png

CyVFQgmXEAAwOuL.jpg

2014 dünya kupasinda birseyler dönmüstü.

Orada takimdan bir kac kisinin Rihanna ile birseyler yasadigi söyleniyordu.

Geri
Üst Alt