#11 Lukas Podolski

Tweet atma gol at.

Cy2um84XUAAW-IV.jpg

Devre arası Çinden güzel teklif gelirse direk satılmalı

Yerine de Niasse alınmalı

Pasif oyundan bıktık

Oyun anlamında daha aktif olabilir ama Podolski'nin üstlendiği gol yüküne yaklaşamaz.

O ve şut konusunda Niasseden daha iyidir, ama Podolski ile esas sorun adamın pasif oyunu ve forvette oynayıp forvet gibi hareket etmemesi.

Kanatta oynarsa defansı yardım etmiyor ve ağır olduğu için hızlı değil.

Eski Podolski iyi kanat oyuncusu olurdu.

O ve şut konusunda Niasseden daha iyidir, ama Podolski ile esas sorun adamın pasif oyunu ve forvette oynayıp forvet gibi hareket etmemesi.

Kanatta oynarsa defansı yardım etmiyor ve ağır olduğu için hızlı değil.

Eski Podolski iyi kanat oyuncusu olurdu.

Yönetime güvensem gitsin yerine daha iyi birini alırız diyeceğim de, bizimkiler de o yetenek yok.

Yönetime güvensem gitsin yerine daha iyi birini alırız diyeceğim de, bizimkiler de o yetenek yok.

Bende bunu düşünüyorum, başarılı yönetim olsa takım oyununa çok katkı sağlayan bir sağ kanat oyuncu tercih ederim ama yönetim çok beceriksiz.

O yüzden en fazla Niasse gibi topçular alabilirler.

Kötü değil ama mükemmel de değil

Bugün adamin pasifliginden dert edenler zamaninda ben transfer edilmeden önce bunlari söyledigimde sürekli 'ama Arsenal de oynuyor, milli takimda oynuyor' diyordu..

Pasif olmasi hic yeni birsey degil, hele pas oyunu vasat oglu vasat ve teknik kapasitesi cok kötü. Ama iste klas golcü. Bu yüzden benim gözümde hic kanat oyuncusu olamadi.

Ama bu ligte yine de hala kanat oynar, forvette oynar.. Bu sezon gitmesi yanlis olur. Bitiriciligi daha cok gol atar bu sezon.

Ama transferi yanlisti, orasi ayri. Ben o gün 'baska takimlarin cöpünü almayalim artik' diye gelmemesini savunmustum. Ama artik öyle bir duruma geldik ki, ne cöpü arkadas, bir daha acaba Podolski gibilerini görebilecekmiyiz bu yönetim ile.

Alman tankı gibi dönene kadar mevsim değişiyo ama ateşlediğinde ortalığı yıkıyo

Ekmek yiyon terbiyesz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt