Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
La ne 15 20si
Mal mi adamlar, yönetim ilk teklife atlamis hemen..
Mal mi adamlar, yönetim ilk teklife atlamis hemen..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yılda 20 maç oynayacak diye adama 3 milyon para Bayılıyoruz neymiş gol atıyormuş evet eli belinde 90 dk tey tey yapıyor sahada. Gidin Afrika'dan bir kaç siyahi arkadaş alın en azından mücadele eder maçta onlarda 3 5bir şeyler atarlar.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Poldi de tek düze sadece şut var. Yerine herhangi bir mücadele gücü yüksek genç birini almak faydalı olacaktır.Takımda bir tane forvet var; o da tekdüze bir oyuncu tipinde. Bu koşullarda 5-6 milyona satıp, yerine forvet almamak intihardır.
Alırız tabi ne de olsa Kasımpaşa futbolcusu, Dursun'un kankası onların başkanı.Ceza sahası civarı onun gibi şut çeken yok kadroda. Gayet tehlikeli... neden gönderiyoruz Allah aşkına? Sanki hali hazırda Aubameyang var bekleyen... Satarız, sonra 1 ay Bony, Etoo, sayıklayıp Adem Büyüğü alırız
Poldi sırtı dönük oyunda tek pasları sayesinde ikiye birleriyle çok etkili olmamızı sağlıyor; ama bazı maçlarda adını bile duymadığımız ve hiç top almaya gelmediği de oluyor. Bence yerine biri alınmayacaksa 5-6 milyon için satılmamalı; ama ben bu yönetimin öyle bir transfer yapabileceğini sanmıyorum. Yazın Dembele'yi alsaydık Podolski'nin gitmesi bir şeyi çok kötü etkilemezdi.Poldi de tek düze sadece şut var. Yerine herhangi bir mücadele gücü yüksek genç birini almak faydalı olacaktır.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi