#11 Lukas Podolski

Ne olursa olsun 1 şutla maçı çevirebilecek bir oyuncu,kalmasını isterdim takımda en sevdiğim adam ama madem gidiyor,yolu açık olsun o halde.Umarım kazandığımız parayı şampiyonluk yolunda katkı sağlayacak şekilde kullanırız.
Sen de bal gibi biliyorsun o paranın çarçur edileceğini.

Benim fikrim net bu konuda, Poldiyi satan şampiyonluğu satar. Iyi para alırsın satarsın anlarım ama 6-7 milyon komik bir rakam Çin pazarı için.

En az 10 milyon eder Poldi o da en az.

Sen de bal gibi biliyorsun o paranın çarçur edileceğini.

Benim fikrim net bu konuda, Poldiyi satan şampiyonluğu satar. Iyi para alırsın satarsın anlarım ama 6-7 milyon komik bir rakam Çin pazarı için.

En az 10 milyon eder Poldi o da en az.

Bana da çarçur edilecek gibi geliyor ama madem gitmesi yavaş yavaş kesinleşiyor,çarçur edilmemesini ummaktan başka bir şey gelmez elimden.

7 milyon euro'luk teklif varmış. 8'e gider bence.
Becerikli bir yönetim olsa o parayla iki tane en az Poldi'nin seviyesinde olan futbolcular alır ama bunlar 5-6 Ahmet Çalık'a verir kalanı da ceplerine atar.

Güle güle panzer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kewell gibi yanlis zamanda gelen baska bir buyuk topcu daha gule gule panzer. AHA !

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paralar çöpe gidecek yazık

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav şimdi başımızda adam akıllı bir yönetim olsa kesinlikle hemen satalım derim Poldi'yi

Ama tutar 5-6 ya filan satarlar bunlar koca Poldi'yi yerinede enn saçma sapan adamları doldururlar

Gitmeyi istiyormuş o yüzden gidiyor. Mutlu olamadı aslında bence hiç. Biz onu çok sevmiştik yolu açık olsun.

Alakası yok, gitmek istediği uydurmaca... yönetim işine gelmedi kıvırıyor, Keitalar içinde gitmek istiyor diye gevelediler vakti zamanında..

hep batı basının da ya da bizim basında çıkan haberlere bakıyoruz

belki Çin basının da bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilecek kaynaklar mevcuttur

ya da ben soğuğun etkisiyle düşünemiyorum artık

Yolun açık olsun panzer Avrupa cezamızı bu sene çekmemiz de büyük katkın oldu.Attığın güzel gollerle hatırlanacaksın.

Niye herkes %100 gitmis gibi yaziyor?
221a24011bb4e7d6cd239fcb34a55706.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buraka cok kizdik cok sövdük falan onu da zorla yollamislardi. Ayni tarife Poldi'ye de uygulanacak.

Aradaki fark Burak'in gitmesini taraftar istiyordu, Poldi de istemiyor.

muhtemelen podolski gittiğinde yerini çapsız birilerini alacakları için sezon sonuna kadar kalmalı, sezon sonunda yönetim değişip öyle transfer politikası uygulanmalı, ama yollayıp ahmet çalığı alacaklar. burnunuzdan gelsin oynadığınız oyunlar, taraftar unutmaz

Geri
Üst Alt