#11 Lukas Podolski

Zorla bir futbolcuyu gönderemezsin. Hele hele Podolski gibi bir oyuncuyu hiç gönderemezsin. Bırakalım bu işi. Adamın kapı gibi sözleşmesi var. Bizim yönetim götü boklu Endoğan Adilli'yi, Umut Gündoğan'ı gönderemiyor daha. Podolski mecburen gidiyor. Ama biz zorla gönderdiğimiz için değil. Fırsatı kaçırmamak için. Muhtemelen burda kazanacağı paranın 2-3 katını kazanacak. Yani para için gidiyor evet ama Çin'in futbol ülkesi olmadığı, Avrupa'da mücadele edemeyeceği için de üzgündür tabii. Futbolcu olsam o açıdan ben de üzülürüm.

Lukas Podolski: "Herhangi bir tekliften haberim yok. Şu an takımımla birlikte çalışmalara devam ediyorum."

Video

Hiç sevmedim bunu işi gücü medya ya oynayıp şirin gözükmek canı istedimi oynuyor bir kaç sene sonra acunla filan da takılır bu filmlerde oynar.

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Rodriguez değilde sanki başka bir oyuncunun gelmesini bekliyorlar bu adamı göndermek için.
Narsingh olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodriguez değilde sanki başka bir oyuncunun gelmesini bekliyorlar bu adamı göndermek için.
Narsingh olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

birini hallettikten sonra, eli genişlediği için diğerini satabilecek kabiliyette yönetim olduğu varsayımı

yok be renktaş ama inşallah öyledir

2b916126bca574b1a8ded300e47753e5.png

Şu telefonu elınden bırak artık sosyal medyada gecırdıgın zamanı futbola harcasan suan takımı tasıyordun bu forvet yoklugunda üstelik takımın kaptanıyla dalga gecen twitler atıyorsun umarım sabri sana floryayı dar eder

part time futbolcu

sosyal medyaya harcadığı zamanı futbola harcasa şimdi takımın en önemli oyuncularından birisi olurdu

Elinde tivit sahada yatış. Cin bizim için sansti ama degerlendiremedik.

Sosyal medyada like alamayan takipçi kasamayanlar hemen kötülemis ?

sent by note 7 #fireinthehole

Olum malmısınız hala gitsin diyenler var , bu yönetim devre arasında poldiden iyisini mi getircek sanki.

Geri
Üst Alt