#11 Lukas Podolski

Lukas-Podolski.com@Podolski10 27 dk.
Back in business !
26bd.png
1f4aa-1f3fb.png
#poldi #strassenkicker #cimbom
C2M1cYDWIAACvkt.jpg

elimizde patlıcak bunu kimse almaz artık çine satarız belki gelecek kış

Zaten 2.5 verdik sözleşmesi bitince isterse bedava gitsin üzerine para verip gönderdikleirimizin bonservisi daha fazlaydı ..sözleşmesi bitene kadar faydalı olur..adam baştan sona kalite boşa kaçmayı biliyo paslaşmayı araya kaçana top atmayı şut çekmeyi rakibe vücut koymayı biliyo.. Eren o fizkle top tutamıyo pas yapamıyo sadece orta bekliyo o zamanda bize uymuyo. Poldinin üzerine adam alınacaksa alınsın o adam tutarsa o zaman gitsin en azından sezon sonuna kadar kalmalı..Yoksa erene güvenilmez

Son düzenleme:
Poldy i göndermeye çalışanların derdini çözemedim çinden gelecek 7.5 için amma ağlandı sanki hayırlı biryere harcayacaklarda parayı..
durduk yere kral bir topçu kaybettiriceksiniz

elimizde patlıcak bunu kimse almaz artık çine satarız belki gelecek kış

Niye elimizde patlayacakmis merak ediyorum?

2018'e kadar kontrati var. Alindiginda zaten kimse sonra satip para kazaniriz diye düsünmüyordu, oynar kontratinin sonuna kadar sonra da nereye gidiyorsa gider. 1,5 sene kontrati var bugünden itibaren bizde daha, su an 31 yasinda seneye 32 yasinda kontrati bitecek oluyor.

Elimizde kim patladi asil biliyor musun? Semih, Selcuk, Chedjou, Cavanda, Serdar, Eren, Linnes. Bunlari elden cikaramazsin cünkü kimse bunlara para ödemez. Poldi'ye her türlü alici bulursun ama bizimkiler beceriksiz oldugu icin Cin transferini de eline gözüne bulastirdilar bu transfer döneminde. Yazin her türlü okutursun Poldi'yi, adamin kariyeri var belirli bir CV'si var. Öyle böyle degil yani.

Bizim asil kurtulmamiz gereken adamlar baska. Poldi eski Poldi degil bunu hepimiz biliyoruz, olsa zaten alamazdik bu bir, ve olsa da bu yasta Türkiye'ye ugramazdi bu da iki. Ben de isterim daha iyisini alalim diye ama olmuyor abi ya istemiyorlar ya da beceremiyorlar. Dünyada kum gibi futbolcu kayniyor, sonra gider ancak baskalarinin transferlerine imreniriz. Bulan buluyor, alan aliyor. Bu kadar basit.

Iyi ki de satilmadi Poldi simdi, adim gibi eminim satilsa Eren'den daha beter birini alirlardi. Biz de sampiyonluga elveda derdik, ha hala elveda deme ihtimalimiz yüksek takim dökülüyor. Sans ile falan bir yere kadar gideriz, kalite lazim bu takima. Bana göre en önemli eksik orta saha. Orta sahamizin berbat ötesi hali takimin hem defansini hem de ofansini cok etki altinda birakiyor.

Kalsin forvet olarak oynasin

Cizgide eskisi kadar iyi degil,forvet oynadigi zaman katkisi var

Poldinin yapmacık biri olduğunu hiç düşünmüyorum şahsen gayette sempatik bir kişi ve futbolculuğuda takımda ilk 3e girer

adam erenin 80dkda yapamadığını 10dkda yaptı ağlayıp duruyorsunuz

Adam harbi fırsatçı ceza sahasında buldu mu affetmiyor.

Geri
Üst Alt