odolski: Yarın son maçıma çıkacağım. İçimde bir hüzün var. Galatasaray'ı her zaman kalbimde taşıyacağım.
Podolski: Ben her gittiğim takımda elimden geleni yaparım, kendimi özel hissetmiyorum, şampiyon olsak tabi daha iyi olurdu
Podolski: Buraya Köln'den geldim. Oraya 100 bin Türk yaşıyor. Türk toplumu ile kucaklaştık. Türklerle kimyam tuttu, görevimi yaptım.
Podolski: Burada çok keyifli iki yıl geçirdim, üç kupa aldık ama şampiyon olamadık, bu bizi üzdü.
Podolski: Herkes bana Japonya'dan sonra ne yapacağımı soruyor ama bilmiyorum, çok yerde oynadım ama G.Saray çok özeldi.
Podolski: Futbolu bıraktıktan sonra buraya dönmek isterim. Takım arkadaşlarımı, kulüp çalışanlarını kalbimde taşıyacağım.
odolski: Futbolu bıraktıktan sonra antrenör olursam eğer, genç takımlarda, A takımda tekrar Galatasaray'la olmak isterim.
2.6M€ senin için düşük bonservis değil mi?
Podolski: Bu kulüplerin kararı, orada değildim, 2 sene önce 2.5M€'ya geldim, bence normal.
Podolski: Tekrardan G.Saray'ın şampiyonluk için savaştığı bir takım yaratılacaktır.
Podolski: Galatasaray'ın amacı her sene şampiyon olmaktır ama şampiyon olacağım diye de eksi 100 milyon zarara girmek mantıklı değil.
Podolski: Buranın potansiyeli çok güzel, başarı gelmeyince insan üzülüyor, altyapı da çok iyi bunu kullanmak lazım.
Podolski: Japonya'daki taraftarlara mesaj göndermeyi doğru bulmuyorum çünkü yarın maçım var. Galatasaray taraftarına veda etmek istiyorum.
Podolski: Bruma büyük potansiyeli olan biri. Bu sezon çok iyiydi. Bilmiyorum Leipzig'e transfer oldu mu ama Leipzig doğru bir adım olur.
İlk geldiğinde ''Gaz ver'' demişti, acaba gaz mı bitti? Gidiyor.Podolski: Gaz hiçbir zaman bitmez, her zaman devam.
Podolski: Veli ağabeyi de Japonya'ya götüreceğim ama vize ve pasaport problem.
Podolski: Ben süperstar değilim, hayatı sokakta yaşamayı severim. Paylaşımlarımla da bunu gösterdim
odolski: Hiçbir zaman burayı unutmayacağım. Buradaki insanlar bize her zaman gaz verdiler. 24 saat bizim için çalıştılar.
Podolski: Türkiye bana bir çok arkadaş kattı. Bundan sonra Istanbul bitti demiyorum. Zaten, futbolu bıraktıktan sonraki durumu konuştuk