#11 Yunus Akgün

Saçma sapan konuşma ya, göz var izan var. Maç izlediğiniz yok konuşuyorsunuz.

Yunus alt yapılarda son 5 senenin en iyi adamıydı, sadece özgüvene ihtiyacı vardı.

4 sene önce onu alt yapıdan alıp A takıma koyan da FT. Tudorun şutlamaya çalıştığı Ozan'ı koyan da FT idi.

Yunus'tan ümidi olmasa Anderlect 3.5 verirken satardık elli kere.

Her mesajın FTye bok atmak senin olayın ne dayı, FT gitti mevzu bitti, yeni hocaya odaklan.
Fatih terimle bir alıp veremediğim yok.. Sadece 3 senedir geliştirmeyi başaramadığı yunus'u, Montela 3 ayda ribery kıvamına getirdi..

Sayın admin; Yeni teknik direktöre odaklan diyorsunda, fatih terimin bıraktığı enkazı kim temizleyecek ? 26 milyon euro harcandı.. (Şu anki euro kuruyla 400 milyon TL) Kulübün 10 yılı çöpe atıldı resmen.. 2004- 2011 yıllarına döndük neredeyse..

Yazın direkt Avrupa'ya satma ihtimalimiz çok yüksekmiş.(kaynak uğur şenpire

Morutanı kiralık, BAYı bonservisiyle verelim transfer kapanmadan iade etsinler. Ligden düşmek üzereyiz ayık olalım.

Fatih terimle bir alıp veremediğim yok.. Sadece 3 senedir geliştirmeyi başaramadığı yunus'u, Montela 3 ayda ribery kıvamına getirdi..

Sayın admin; Yeni teknik direktöre odaklan diyorsunda, fatih terimin bıraktığı enkazı kim temizleyecek ? 26 milyon euro harcandı.. (Şu anki euro kuruyla 400 milyon TL) Kulübün 10 yılı çöpe atıldı resmen.. 2004- 2011 yıllarına döndük neredeyse..
Çöpe atılan bir şey yok, eldeki oyuncuların hepsi genç ve potansiyelli. 2 lider oyuncu koymana bakar.

Ft ile derdin olmasa her mesajında Ft geçmez, aç oku bakalım bir kendi mesajlarını, burası Galatasaray forumu bir kere sadece GS ile ilgili yorum yazdığını görmedim.

Morutan + Cicaldau + Taylan + Berkan + Babel + Arda + Luyindama + Alpaslan + Aytaç + Yedlin + Barış + Ömer + bir miktar para verelim, kiralık sözleşmesini iptal edip geri yollasınlar.

Not: İsmail Çipe'yi eklemedim. O bizim göz bebeğimiz.

Adminim bu arada Yunus'u satıyorduk orada son anda menajer olaylarından dolayı Anderlecht'e gidememişti diye hatırlıyorum. Kiralanması çok doğru bu arada bizde asla bu kadar öz güven kazanamazdı hatta defansa gelmiyor diye taraftarlar tarafından taşlanırdı.
Haklısın yanlış hatırladım o kısmı. 3.5-4 artı satıştan paya gidecekti. 1 m euro komisyon istemişti sanırım menajer.

Çöpe atılan bir şey yok, eldeki oyuncuların hepsi genç ve potansiyelli. 2 lider oyuncu koymana bakar.

Ft ile derdin olmasa her mesajında Ft geçmez, aç oku bakalım bir kendi mesajlarını, burası Galatasaray forumu bir kere sadece GS ile ilgili yorum yazdığını görmedim.
Bizim yapacağımız şey de böyle olmalıydı zaten böyle olur. Bir kadro kurarsın araya 1-2 tane elindeki potansiyeli serpiştirirsin ne onun hatası pahalıya patlar ne de yarışmacı kimliğinden olursun. Bizim aldıklarımız da potansiyelli ama bu şekilde gelişmeleri çok ama çok zor.

Hangileri mesela?!..Biraz ezber gibi geliyor bu laflar bana. Samimiyetle soruyorum...

kerem yunus seneye kanatları olacaksa açık söyleyeyim yine domenec oyunu oynayamayız

oyun tercihimiz de oyuncuların kendini gösterememesinde etkili olur

mohammed için de luyindama için de ben böyle düşünüyorum

pas oyunu oynarsak cica ve morutan da çöp gözükecek

Fatih hocada ayni oyun plani uzeri bu oyunculari tercih etmedi mi reyz. Luyi haric

Morutan + Cicaldau + Taylan + Berkan + Babel + Arda + Luyindama + Alpaslan + Aytaç + Yedlin + Barış + Ömer + bir miktar para verelim, kiralık sözleşmesini iptal edip geri yollasınlar.

Not: İsmail Çipe'yi eklemedim. O bizim göz bebeğimiz.

muslerayı da ekleyip muriçi alalım

Hangileri mesela?!..Biraz ezber gibi geliyor bu laflar bana. Samimiyetle soruyorum...
Nelsson, Marcao, Kerem'den bahsedilen 25ten fazlası çıkar.

Berkan, Boey, Cicaldau ve Morutan'ı da form tutturup pazarlayabilirsin keza MM de öyle.

8 oyuncu yeterli herhalde.

Fatih hocada ayni oyun plani uzeri bu oyunculari tercih etmedi mi reyz. Luyi haric

ben de onu diyorum zaten

tercih ettiği oyunla oyuncular arasında fark var

hani 3 senede çok övülen meşhur 8 hafta varya pandemi öncesi işte orada biraz istediği oyunu oynayacak oyuncular iş yapmıştı seri lemina filan

ama bu sene için çok yanlış tercih bence

zaten avrupada bunu denemediği anda başarılı olmuştu

torrent de ısrar ederse büyük hata yapar

takıntılı hocalara takıntılıyım ben de

eldeki malzeme ile kolay kolay pas oynayamayız

mesela seneye yunus ve keremi kullanacaksak ne gerek var ki pas oynamaya direkt kaleye akan oyuncular bunlar yazık değil mi

Geri
Üst Alt