#11 Yunus Akgün

Bu sene maç başı ortalama 30 dk. oynamali (Toplam 50×30=1500 dakika) ve seneye ispanya'nin ilk 10'a oynayan takimlarindan birine kiralanmali. Dogru mentoringle 20 yasinda canavar gibi bir kanat oyuncusu olarak döner.

Kendi oyuncumuz bile olsa kiraladigimiz takimla özel bir sözlesme yapip satisindan %10 pay verip, sözlesmeye kiralik oldugu sezonda benzer sekilde toplam en az 1500 dakika oynama zorunlulugu eklenmeli. Böylece oyuncunun gelisimi, satis payindan dolayi kiralayan takimin da sorunu olur.

cvcvc.webp

Bu Sezonun en büyük Kazanci Celil+Yunus+Ozan olacaklar

Bu Sezonun en büyük Kazanci Celil+Yunus+Ozan olacaklar
Kesinlikle katılıyorum bir de skoru aldığımız maçlarda direk oyuna sokmak lazım ne kadar süre alırlarsa fizik olarak o kadar ileri giderler hiçbir antrenman maç temposu gibi olmaz umarım yarın işler yolunda giderse 1 veya 2'sinin süre aldığını görürüz diye tahmin ediyorum

Bu sene 11'e su kadroyla kapak atamazsa Sinan gibi 12.adam olarak devam eder.

unutmadık seni can can ,sinan yerine şans bulacaksın mutlaka.rodrigues de böyle şımarık devam ederse forma senin,sabret

İyi ki girmedi sakatlansa üzülürdüm. ASY de 2.yarı temiz temiz izleriz.

İyi ki girmedi sakatlansa üzülürdüm. ASY de 2.yarı temiz temiz izleriz.
Onyekuru ve Rodrigues zaten banko kanatlarda. Feghouli toparlanmaz ise Yunus 3.kanat oyuncusu olabilir belki kisa sürede. Aydin Yilmaz ve Ugur Ucar'in sakatlandigi zeminleri hesaba katarsak oynamamasi dogruydu. Ben bu kadar kötü saha beklemiyordum.

Onyekuru ve Rodrigues zaten banko kanatlarda. Feghouli toparlanmaz ise Yunus 3.kanat oyuncusu olabilir belki kisa sürede. Aydin Yilmaz ve Ugur Ucar'in sakatlandigi zeminleri hesaba katarsak oynamamasi dogruydu. Ben bu kadar kötü saha beklemiyordum.
kim kötüyse hoca yunusu her türlü oynatır murat.şu an rodriguesin de önünde form olarak yunus

Bu sene kiralasak nasıl olur diyeceğim de süper ligde bu çocuğu 23 yaşına gelmeden oynatmazlar.
O yüzden bari biz oynayalım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roma alir umarim.burda olmayacak bu taraftarla

Yav bi git.Istedigin seyleri duymayinca aglamaktan ne zaman vazgececeksin
Sen ne saçmalıyorsun yusuf...yunusa ne denmiş de ağlamışım.ben potansiyelinden eminim.eger roma olayı doğruysa gidebilir.önu çok açık çünkü. Altyapıda bi dolu oyuncu var.eksiklik hissetmeyiz

Fenerli baris bundan 8 gomlek daha iyi topcu.

Yunus bence çok daha iyi barış alıcıdan olacak. Unutmamak gerekir ki aralarında 3 yaş var. Barış dediğiniz genç 21 yaşında.

Yunus 18

Geri
Üst Alt