#11 Yunus Akgün

Bi kaç top kaybıyla başlayıp, oyun da kötü giderse hemen yerin dibine sokulacaktır şüphesiz.

Dolphin Whiteday Kerem’den kesinlikle daha yetenekli adam gibi kontrat verin artik

Kerem hata üstüne hata yaparken takımın dar alanda en etkili Yunus’un çıkışına ne demek lazım?
Nefes alamıyordu, iki adım atacak hali kalmamıştı. Bu yüzden çıktı muhtemelen. Asıl sorun bence 45. dakikada Gomis'i oyuna alıp yerli oyuncu hakkını harcamamızdı. Çok erken döndük çift forvete ki öyle gezgin bir ikinci forvette değil Gomis.

Kanattan çok hücumun merkezinde oynamaya hevesli gibi geldi bana iki maçtır. Belotti maliyetine girmek yerine Berghuis-Ghezzal tarzı oyun kurucu, sol ayaklı bir kanat oyuncusu alınmalı kanaatindeyim. Yunus da 5 oyuncu değişikliğinin avantajıyla hem sağ kanat, hem 10 numarada yeterince süre alabilir. Emre Akbaba' dan bir beklentim yok...

İyi değildi maalesef, daha fazla kondisyonu olmalı.

1660466156515.webp

Yunus bana göre iyi bir silah, Kerem'den çok bunun üstüne düşmek lazım. Top ayağındayken her an tehlike yaratabilecek hissiyatını veriyor. Oyunu ciddi anlamda gelişmiş. Tabiki daha iyisini yapalir ama bana göre bireysel yetenek olarak en nitelikli adamımız bu gibi gözüküyor.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ah benim saf yetenegim.sen serbest takıl sahada.cezasahası cevresinde gez,şovunu yap.içeri katedecem diye kendini hırpalama

Beklentimin cok altindaydi. Akbaba ve Boey'i suclamaya devam edecegim bu sefer Seferovic de bayagi kotuydu. Yine de daha iyi olabilir ve olmali da. Cikmasi yanlis degildi fizik olarak tukenmisti

Geri
Üst Alt