#11 Yunus Akgün

Her pozisyonda topa basmasa çok daha verimli olurdu. Yine de beğendim ben. Deniyor sürekli. Daha iyisini yapabilir tabi ki.

Bu herif Bukayo Saka'ya acayip benziyor ya. Ayni onun gibi sut atmayi sevmiyor falan. Hucumcularimizla kimyasi oturunca baska olacaktir diye dusunuyorum. Ben cok begendim bugun de kalitesini net belli etti.

Yalniz bana mi oyle geldi bilmiyorum ama birkac defa pas atmak icin Kerem'i ariyor gibiydi. Boyle bir sey yoktur umarim diyorum, zaten Kerem'le iliskiyi kesmesi ve Mertens'le kanki olmasi gerektigini izah etmistik.

Sag kolundaki bant ciktigindan beri performansi yukselmeye basliyor, ihtiyaci olan 1 tane gol atmak.

Bazem cok sag sola cekiyor, vur gitsin girmese bile belki 2ci top onumuze dusecek. Olmadi birinin ayagina gotune degip girebilir top.

Kapanan takımlara karşı kanatta zorlandı bence on numara gibi biraz daha ortada denenmeli. Böylece tekniğini burada daha verimli kullanabilir.

Pas opsiyonlarini hizli karar verip kullanmali diye yazacaktim herkes vur kaleye vs demis ilginc zaten öyle yapiyor

Beğeniyorum.

Topu tutabiliyor, çalım yeteneği muazzam, dikine gidiyor. Yunusa da top gelince topu kaybetmeyeceğinden emin olup rahatlıyoruz.

Karar verme noktasındaki eksikleri tamamlayınca enfes bir topçu olacak.

Potansiyeli var ama kesinlikle oyuna ağırlığını koyamıyor bu şekilde olmaz. Şut yok, kreatiflik yok. Ads de hepsini yapıyordu

Sadece bazen daha basit oynasa daha büyük işler yapabilir onun haricinde ben de çok beğendim. Kerem’in penaltı pozisyonunda eveleyip gevelemeden verse Kerem’in rakip gelene kadar üç saniyesi olacak

Skor arıyor devamlı. Barış Alper iyi bir oyuncu olsa bu maç Yunus muhtemelen iki tane yazmıştı.

Onun haricinde iki gol aksiyonunda da kendisi var.

umarim yedek oturtmak gibi bir gaflete kapilmayiz tam forma girmisken ve üzerine koyuyorken, tam gelisim döneminde

ne olursa olsun ilk 11 baslamali bu kadroda

İlk 5 hafta sonunda istediğimiz Yunus'u izleyemedik ama takımda biraz daha kadronun oturmasıyla beklediği açık alanları bulup skor katkısı yakalarsa formunu yukarı çekecektir.

Yeni transferlerle birlikte Kerem'le rekabete girecek artik. Kerem'in baya onunde gorundu ilk maclarda, hem daha verimli oynadi hem de Kerem'e gore cok daha az top kaybi yapti.

Geri
Üst Alt