#11 Yunus Akgün

Rashica kötü oynadığı haliyle bile her rakip atakta geriye koşuyor kademeye giriyor. Bu yunusun hiç bir faydası olmadığı gibi mücadele de etmiyor bekine de çoğu zaman yardım etmiyor

Rashica'nın özelliği o zaten. Yunustan aynısı beklenmez. Hücumda etkili olsun yeter ki potansiyeli daha yüksek

Kendisini severim ama ağır hareket ediyor çoğu pozisyonda. Bir de 10 numarada daha iyi olacağını düşünüyorum.

Her zaman dedim yine diyorum kesinlikle Galatasaray seviyesinde bir oyuncu değil en fazla yedek olur bu takıma malesef gerçekler bu.

Boey-Sergio-Mertens-İcardi-Yunus şu 5 li aynı anda sahadayken de bir maç görmek isterim..Bunlarla da oynayamazsa ümidi keseceğim..

Nerede duracağını, topun pozisyonuna göre nereye koşması gerektiğini falan cidden bilmiyor. Dümdüz kanat. Rashica ile arasında ciddi bir oyun bilgisi farkı var.

Yetersiz maalesef.
Ikili mücadele sifir.. topu kontrol etme konusunda zorluklar yasadi.. defansa yardim sifir

Kapatmadığı zamanlar da etkisizdi. Emre öncesi de son haftalarda etkisiz. Taşdemirlik bir durum degil
rashica ama yunus un yerinde oynuyor aslında, ve ters kanat ta oynamak zorunda kaldı.

belki yunus için sol kanat daha hayırlı olur, çünkü sağ kanat da oynayınca tek düşündüğü bişey var, oda ortaya girip şut atmak. Solda belki tek çalım atıp, orta yapmak zorunda kalır

Şakası bir yana da.
Yunus'u şehrimin takımından dolayı 2 sene takip ettim.

Çok ümitliydim.

Bu oyunlarını sadece tekniksel olarak da açıklayamayız naçizane. Şutlarından, attığı koşulara, diriplinginden tercihlerine kadar her şey geçen seneyle alakasız.

Psikolojik bir yük hissediyor olabilir. Keşke birkaç skor bulabilse de rahatlasa ama böyle çok zor.

Emre Çolak vibe'ı almamak elde değil.

Rashica'nın özelliği o zaten. Yunustan aynısı beklenmez. Hücumda etkili olsun yeter ki potansiyeli daha yüksek
Hücumda etkili olsa dediğin doğru da madem bir halt yapamıyorsun hücumda, en azından mücadele edip savunmaya yardım et. Oynadığı futbol ptt.1 lig, attığı hava ve sahadaki rahatlığı cristiano ronaldo mübarek.

Sola çekip geriye doğru attığı çalımlar öyle hissettiriyor. Bu kadar tek düze oynamamalı hırsı heyecanı da yok acilen toparlamalı.
İlk 11 başlığına ''yunus iyi oynasa bari'' yazmıştım, ben de çok istiyorum da yok ya olmayacak gibi, çok ümitliydim halbuki.

fazla güçsüz kanat için, yusuf da aynı şekilde. bu kadar büyük takımda oynarken anadolu savunmalarını sadece teknikle geçemezsin, onun için hasan şaş filan olman lazım. öyle bi yetenek de olmadığına göre ya fiziği geliştirir bu ikisi ya da böyle patlamamış mısır olarak ilerlemeye devam ederler.

Geri
Üst Alt