#11 Yunus Akgün

Şunun oynadığı topu yabancı bir topçu oynasa linç edilmişti her maç böyle. Acayip torpil geçiliyor medyada, formayı zerre haketmiyor
Suan tamamen yerli kontenjanindan faydalaniyor yoksa forma yuzu goremez.

Suan tamamen yerli kontenjanindan faydalaniyor yoksa forma yuzu goremez.
Okan hoca kazanmaya çalışıyor ama hareketleri ve tavırları çok sinir edici. Savunmaya yardıma tenezzül bile etmiyor, koşmuyor mücadele etmiyor. Sanırsın cristiano ronaldo, ne zaman yıldız topçu oldu da hava atıyor böyle orasını anlamadım. Bu kafayla kendisi kaybeder, en fazla ads topçusu olur

Abartılacak kadar kötü değil. Mental sorunları var. Rashica için ''Savunması iyi'' söylemi de sezon başındaki PVA övgülerini hatırlatıyor

Şu fırsatları gol yap artık ahbap

Bu yeni nesil Emre Çolak ya gönderilsin ya da oynayacaksa da başka mevkide denensin artık, gördükçe sinirim bozuluyor kendisini. Ya sol kanatta ya da Mertens'in pozisyonunda deneme yanılma yapılsın, oralarda da olmazsa bileti kesilmesi lazım. Ters ayaklı kanat oyuncusu dediğinin ekstra meziyeti olur, bunda hiçbir halt yok.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ligin yarısı geçti henüz golü yok Muhtemelen muazzam baskı var üzerinde. Deplasmanlarda daha fazla kullanılmalı

Kesip atmayin hemen yav. Illaki bulacaktir kendini. Biraz da fazla süre alamamasindan kaynaklaniyor formsuzlugu.

Evet formsuz istenilen performansı gösteremiyor.Ama inanılmaz abartılı yorumlar var.
Buradaki bu yorumları yapan çoğu kişi yunusu 11’e koyuyordu.ne olduda şimdi çöp oldu.
Ben burada yunusa ilk 11 için güvenilmemesi gerektiğini söylüyordum.Ama alternatif olarak her zaman kadroda olmalıdır..
Bence takım olarak hala eksiklerimiz var.Aksayan oyuncualarda var.Mesela olide en az yunus kadar eleştiriyi hakediyor ama kimse konuşmuyor.aynı şekilde keremedw çok çabuk parlıyor bu taraftar.biraz daha adaletli olmak lazım bu konularda.
Bence antalya maçında bşraz daha iyiydik bu konuda..Fakat öne geçtiğimiz maçlarda oyunu koparacak performansı bir türlü gösteremioruz.Takım olarak o istenilen oyunu ortaya koyamıyoruz.Buda yunus gibi oyuncuların performasnı etkiliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyimser msjları anlamıyorum, geçen sezonun yanından geçemiyor.
Aydın Yılmaz'ı aratıyor bu haliyle.

80 den sonra girip topsuz koşu yapsın, kart aldırsın, faul aldırsın, takımı rahatlatsın diyorsanız evet işe yarayabilir.
Daha fazlası için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Rashica sakatlıktan iyi dönemedi bu ara kendisini göstermesi lazım formayı almak istiyorsa.

Çok fırsat tepiyor. Sınır olmasa maç kadrosuna dahi giremezdi.
Böyle devam ederse yazın bonservisiyle gönderilir. (Tabi satıştan pay olmak kaydıyla)

Dünyanın en kötü kanat oyuncusu yusuf sarı bile adsde bunun kadar oynuyo

Keramet adsde

kerem giderse oynar belki, sene başından beri aynı trip

Geri
Üst Alt