#11 Yunus Akgün

Bu maç geniş alanları da bulmasına rağmen adanada ki yunustan eser yoktu gerçi o hiç olmayacak galiba . Maçın son anlarında baskıda ki adama top atmasıda akıl tutulması.

Deplasmanlarda kullanilmali. Iç sahada taraftardan bu kadar çekinen başka topçu daha hatirlamiyorum. Yeteneklerini bilmesek amenna ama bu çocuk geçen sene Adana'da fena akıyordu üzülüyor insan gerçekten.

sanki bi dönüm noktası olacak da sonra akıp gidecek gibi hissettiriyor. bu kırılmayı yaşayacak mı yoksa mental patlayacak mı göreceğiz.

Oyun zekasını geliştiremezse ne kadar yetenekli olursa olsun Anadolu takimi yildizindan fazlası olamaz. Özgüven sorunu oldugunu düşünmüyorum.

Yeteneği muazzam ama beyin tarafı tam tersi. Bir de bunun üzerine eli belinde gezince tuz biber oluyor. Bebeğim sen Messi değilsin, takım hücum pres yaparken izlemeyi bırak lütfen, yeteneğine ihanet etme.

Ulan lafta kanat oyuncususun, orta açamıyorsun. Birader antrenmanda orta çalış, takımda dünyanın en iyi kafa golcülerinden biri var doğru düzgün orta gelmiyor adama.

bu cocuk niye bir türlü o patlamayi yapamiyor? mesela cektigi o birtane sut var diregi siyiran bi gol olsa is degisecek

Bu sene de Demirspor'da kalsaydı, acaba seneye daha mı iyi gelirdi? Demirspor'un oyunu da oturdu ve kadroda kalite oyuncu kaybetmesine rağmen daha yarışmacı bir takım oldu.

Güldür yüzümüzü Yunus.

7 milyon euro teklif gelmiş, oyunu hiç ışık vermedi, yurtdışına mı kiralamak lazım anlamıyorum, çok ümitliydim kendisinden ama şuan gidişat pek iyi değil Fenerbahçe maçı hariç.

Bizde olmaz ama kötü oyuncu değil. Oyunu genişletmek yerine sürekli rakibin kapadığı merkeze yöneliyor ve oyunumuzu sıkıştırıyor. Ads de kanadı kullanıp akıyordu bizde oyunu sıkıştırıyor.

Bizde olmaz ama kötü oyuncu değil. Oyunu genişletmek yerine sürekli rakibin kapadığı merkeze yöneliyor ve oyunumuzu sıkıştırıyor. Ads de kanadı kullanıp akıyordu bizde oyunu sıkıştırıyor.
Maçın sonlarına doğru çizgide birini geçip topu sürdüğü ve geri çekip kayıp, top kaybına sebebiyet verdiği bir pozisyon var. Demirspor'da alıp kaleye kadar giderdi ve gidiyordu, şanssızlık + maç kondisyonu da yok tabii ki. Gidemedi topla. Belki de özgüveni yok doğal olarak.

Tam sevdiği pozisyondu çünkü.

Ben bu cocugun durumunu soyle yorumluyorum: Hala Adana'daki halini bulmaya calisiyor. "Geldim, kendimi gostermem lazim" kafasiyla devam ediyor. Takimin skor yukune katki vermeye calisiyor ve bunu tek basina yapmaya calisiyor. Halbuki takim oyununa adapte olsa cok daha fazla katki verecek. Keske teknik ekip bunu karsisina oturtup, "bak evladim, bizim senden istedigimiz tek sey Icardi'yi beslemen" felan deseler.

Hadi la aslanım. İkinci yarı çıkış anın olsun.

Geri
Üst Alt