#11 Yunus Akgün

Orada altı pas’tan o golü atamıyorsan attığın güzel çalımların bir anlamı kalmıyor. Olacakmış umuduyla izleyip hep olamadığını görmenin adı Yunus Akgün’dür.. Eller hep kafada, ahh vahh..

Sonradan girdiği her maç iyi oynadı daha önceden de çok dedim sonradan girince daha rahat oynuyor bir ara dar alanda duvar pasları verkaç yapıldı en son Kaan Ayhan çaprazdan vurdu.

NŞA'da Yunus ilk 11, Barış ise yorulan ve skorda geri düşen rakibe karşı oynayacak özelliklere sahip ancak Okan hoca tam tersini yapıp 2 oyuncuyu da çöpe çeviriyor.

Yunustan bir cacık olmaz BAYdan 10 kat yetenekli ama azim yok..Maça gireli 5 dk olmuş tsnin bekini kovalamiyor her zaman aynı muhabbet .. Bir bk olmak istiyorsan bunu sahada arzunla azminle göstermen lazım top bana gelsin 2-3 adam geçeyim kafasıyla ancak yunus kadar olursun..
Hıyar herif yazık ediyor şu yetenegine

bu kadar da vefasiz olmayalim ya baris kac mac kazandirirdi gol asistle, yunus napmis bugüne kadar allasen
Ya ne vefası aga hayır kurumu mu burası geçmişe takılıp kalıyoruz sürekli adam bütün hücum organizasyonlarının içine ediyor ısrarla şu adamı savunuyorsunuz.

Kim ne derse desin Barış Alperin önünde bir oyuncu.Yunus takımda kalmalı.

Yedek olarak gayet iyi bir isim ama düzenli oynamak istiyorsa buna da şaşırmamak lazım.

Mac sonu takim taraftara gittiginde baris yunus’u öne atmaya calisti taraftara gitmesi icin

Galiba veda etmesi icin öne ciksin istedi ama yunus yapmadi

Ayrilmak istedigi kesin

Senin oynadığın top senin olsun..Gönderilmeyi 100 kere hakettin ama torpil kontejanından buradasın..Dün akşamki kaçırdığın golle bunu tescilledin.. Ondan sonra Allah korusun Trabzon gol atsa maç riske girerdi.. Ben 2 senedir Yunus'un zerre top oynadığını görmedim..Tete ve Ziyech gelene kadar o mevkinin sahibi Ne Barış ve Yunustu..Morutan'dı.

Leicester seni bekler paşam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt