#11 Yunus Akgün

Yerli olarak Barış Alpere göre çok önde sene içinde mutlaka forma şansı bulacaktır kesinlikle kalması gerekiyor.

ilk 20 dk hücumda boey'in yanına yaklaşmayıp ayağına bekleyince kızdırdı beni ama sonradan düzeldi

Son maçında şov yapıyor reis. Kafa rahatlığı böyle bişey işte.

Ne iyi ne kötü özellikle bekine yardım konusunda hiç iyi değil bir ara İcardi geldi oraya Yunus sol tarafa yakın bir yerde takılıyordu yerini kaybettiği için

İlk 15 dakika kotuydu ama sonradan toparladi. Savunmaya gelip Boey’in attigi paralel paslari iyi kontrol edip adam eksiltti. İcardi’ye yaptigi asist cok iyiydi.Attigi golu de Mertens’in bok etmesi olmasaydi hem turu bitirmistik hem de iyi moral olacakti Yunus’a.Baris oynayacagina Yunus oynasin.Herifin calim tehditi var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

istediğinde istemediğinde mevzusu değil.
baskı ilk kez formayı giyeli olmadı gideceğim dedi ne biçim oynuyor , kalırsa böyle oynar mı ? sanmam.

Yerli mevzusu olmasa satış + satıştan pay çok çok mantıklı ha bence yine mantıklı.

10 Milton gibi paralara gitmesini tercih ederim satılsın ki diğer oyuncuların da önü açılsın sattıkça yabancı piyasada ismimiz de ön olana çıkacak bir sonra ki yıl kereme barışa teklif gelir sonra caneri parlatırız

Turşusunu kurmamak lazım oyuncuların

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben hala bu maça BAY ile başlamalıydık diye düşünüyorum

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genede 10 M opsiyonla gidiyorsa gönderirim yav , sevmiyor değilim ama o parayı kazandırıyorsa buyursunlar derim hala.

Transfer harici konuşursak BAY'dan daha iyi top kullanıyor , fizik düşük...
Yolu açık olsun anlamında söyledim ben de. İngiltere iyi gelip Bruma Sociedad sonrası gibi bizde performans verse keşke ama takımımıza para kazandırarak gidiyor olması bile büyük olay. Son 10 yılda Kabak ve Yunus var sadece ki büyük teşekkür hakediyorlar

Geri
Üst Alt