#11 Yunus Akgün

Bizim mevcut kanat oyuncularımızın alayı için de geçerli bu durum, başta Kerem...Sadece Rashica uygundu hocanın direttiği sistem için; o yüzden kalmasını istiyorduk, en azından kendi adıma öyle, diğerlerini bilemem...
Ben şuan en büyük sorunu fizik kalite olarak görüyorum. Ama bunun sebebini sadece futbolculara bağlamak yanlış olur. Herkeste formsuzluk var. Rashica olsa onda da olacaktı. Mutlaka gençleştirme lazım gelecek sezonlarda. Özellikle Avrupa seviyesi için. Ama şu eldeki kadro bundan daha fazlasını yapabilir fizik olarak.

5 maçta süre aldı şimdiye kadar. Kaldı 20 maç, PL'ye çıkarsa alırlar gibi çıkmazsa bilmem. Lakin Yunus'un hala fiziğini geliştirmesi yada daha doğrusu fiziğini kullanmayı öğrenmesi ve yere daha sağlam basmaya başlaması lazım. 4-3-3'te iç oyuncu olarak oynatılıyor sanırım eğer bu dönüşümü kendisine gerçekleştirebilirlerse Yunus'tan çok farklı bir şey çıkarabilirler 20-30 milyonluk bir oyuncu olabilir bir anda. Eğer bu dönüşüm için az biraz ışık görürlerse zorunlu opsiyonu beklemeden devre arası 8 milyon vererek alırlar çünkü maaşı çok düşük, yaşı ve potansiyeli uygun.

1:05 baya sacmalamis, klasik yunus, kosarak gir ceza sahasina iste, rakip dokunsa penalti, dokunmasa ortaya kes, ne yapacgini bilemeyip yüzüne gözüne bulastirmis yine, sonra hatali pas

1:28 yine ayni, adamin önüne yuvarlasa gol pozisyonu

1:45 cok riskli geri pas

asist haric olumu hareketler göremedim

yanlis tercihler, belki oyun bilgisi gelisir orada

Oyuna girdiğinden beri solda oynuyor.

Aslanım benim yine asistini yaptı

Geri
Üst Alt