#11 Yunus Akgün

tr'de doğru düzgün spor gazetecisi olsa şu herifin nasıl 1 sezon geçirdiği hakkında adam akıllı bir analiz yazılırdı. şimdi transfer dönemi geldi y. akgün hakkında her gün 31 tane transfer haberi yazarlar

transfer 31cileri transfer satın alıyor diye 31ci muhabirler de paso transfer yalanı sıkıp gazeteciyim diye geçiniyor.

tr'de doğru düzgün spor gazetecisi olsa şu herifin nasıl 1 sezon geçirdiği hakkında adam akıllı bir analiz yazılırdı. şimdi transfer dönemi geldi y. akgün hakkında her gün 31 tane transfer haberi yazarlar

transfer 31cileri transfer satın alıyor diye 31ci muhabirler de paso transfer yalanı sıkıp gazeteciyim diye geçiniyor.
Cok dogru bir noktaya parmak attin hocam.

Aynı paraya eski oyuncuları tetryi satalım yunus geri dönsün
Kendi payi var veya yok ama Kerem'in basina gelenleri gorunce donmeme firsati varsa donmez. PL takimlarinin gonderdikleri yabanci oyuncuyu geri aldiklarini pek gormedim. ManUre'un Pogba'yi geri getirmesi disinda.

Yunus-GS ilişkisini Emre Akbaba-GS ilişkisine benzetiyorum. Bizim dışımızda her takımda başarılı olurlar. Ama maalesef bizimle kimyaları tutmuyor.

Yunus-GS ilişkisini Emre Akbaba-GS ilişkisine benzetiyorum. Bizim dışımızda her takımda başarılı olurlar. Ama maalesef bizimle kimyaları tutmuyor.
Fizik olarak güçlü değil, çok hızlı da değil. Tekniği iyi. Böyle oyuncuysan o zaman Ziyech gibi skor yapacaksın o da yok. Olmaz yani.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gs için hücumda yeterli değil. Ancak alternatif olabilir. Gelişime açık mi? Fiziğini gelistirse top tekniğiyle birçok takımda rahat oynar. Ama sahada azimli bir futbolcuda görmüyorum. Antipatik yani da cabası. Nasıl olacak göreceğiz sezon sonu...

İngiltere hasretliktir. Hasret bedeli çok ağırdır. Biz, İngiltere'de olup, bu Galatasaray takımının hasreti içerisinde olan Yunus'u formamız altında görmek istiyoruz. Diyoruz ki, şampiyonşip macerası artık bitmelidir, bitsin istiyoruz.

Dön artık Yunus Efenedi.

İngilterede kanat değil 8 numara gibi oynadı çoğunlukla. Bize dönerse bence de bu mevkide değerlendirilmeli.

Championshipte oynan futbol bana göre kıstas kesinlikle dğeil

EPL de kalsın keyini çıkarsın adam

Leicester City forumlarina bi baktim da adamlar hep gitmesini istiyor. Anlasilan bizde de oldugu gibi inisli cikisli bir performans sergilemis, hangi pozisyonun futbolcusu oldugu da belli degil.

Tete yerine tercih ederim tabii. Üstelik yerli. Yedek soyunmayi sorun etmeyecekse bizde kalsin derim.

Geri
Üst Alt