#11 Yunus Akgün

Yunus şu anda takımda hiç ihiyacımız olmayan tarzda bir futbolcu. Çok hareketli atletik güçlü hızlı hücum oyuncularımız var Barış, Bats ve Osimhen gibi. Durağan hücumcularımız şuan ıskarta o nedenle tek özelliği top getirmek olan topçu yerine oyun kuran uzun pas atan pozisyon oyunu oynayan topçulara ihtiyacımız var. Yusuf Demir bile çok önünde Yusufun.

Adam EPL de oynama fırsatını değerlendirmemiş. Yunus’a fırsat vermeyle bir şey düzeleceğini zannetmiyorum. Yine de denensin tabi, yapacak bir şey yok.

1725991646709.webp

Bundan 1 ay öncesinde kadrodaki varlığını unuttuğum, Süper Kupa maçında sonradan oyuna girdiğinde ulan ne alaka şimdi dediğim Yunus muhtemelen Rize ve Gaziantep maçlarında eğer hemen 3-5-2 sistemine geçilmeyecekse ilk 11 olarak çıkacak

Neyse en azından herhalde mecbur oynar artık. Boşuna mı bu kadar güvenip savunduk görürüz

Ben hala çok inanıyorum kendisine

Tete, zaha, kerem gitti, ziyech umutsuz vaka ve gelen yok. Eminim ki bu son şansın ve bu son şans futbol hayatının gidişatını belirleyecek. Her şey elinde kardeşim.

Yoklukta son 30 dk filan hamle oyuncusu olarak bir nebze işe yarar belki.

Yıllar geçti, topsuz oyun, maç içi devamlılık, anlık kuvvet, temasa direnç gibi defolarını gidermek konusunda hiçbir gelişim gösteremedi. Soluna çekip şut-pas denemekse, şu geberik-niyeti şüpheli haliyle bile Ziyech daha iyi yapar o işleri.

Bu sene sendeyiz evlat. Al artık şu formayı o yetenek var sende..

Hala buna bel mi bagliyonuz ya? Aydin Yilmaz vol. 2 iste. Salin gitsin.

Tek faydasi UEFA listesinde altyapi futbolcusu olarak yazdirabilmemiz.

ya vezir olacaksın ya rezil keremden de barıştan da yeteneklisin bişeyler yapmak için son şansın

Haydi kardeşim bu maç senin maçın olsun Galatasaray'ın Öz evladı kap şu formayı.

beni yanılt lütfen şu maça 1 asist koy pp yapayım seni

Geri
Üst Alt