#11 Yunus Akgün

Bu sol ayaklı oyuncular robben,iyi zamanında ziyech,tadic gibi ekstra yetenekli değilse ters kanatta oynamamalı.. Bir kere çok tahmin edilebilir oynuyorlar ters kanatta..

Yunus,tete gibi sol ayaklı oyuncular sagda değil de solda de daha hazırlayıcı rolde oynasa,topun orada kalması için pas oyununu destekler rolde oynasa kesinlikle bu kadar yerin dibine sokulmazlardi...Bu tarz adamlar savunma katkısı da verebilir zorladiklarinda..Ama her solak hücum oyuncusunu ters kanada atma furyası bu oyuncuların kariyerini bence sekteye uğratiyor

Kendisinin en büyük sorunu toplu değil topsuz oyunda bir defa doğuştan olabileceğini düşündüğüm fiziksel hacminin kısıtlı olabileceği çok muhtemel neticede profesyonel sporcu olarak gerekli testler ve antrenmanlara tabi oluyor.
Dün canlı izlediğimde de gördüm ki 2 sprint atıp 5 dakika nabzını yerine getirmeye çalışıyor, sürekli eforlu oyuna müsait değil bu da onu kanat oyuncusu olarak bir türlü eşiği atlayamamasına neden oluyor.

Kaç defa yazdım bilmiyorum da, bu arkadaşın tek kurtuluşu sol kanatta oynaması, başka da yolu yok. Yeteneği ve fizik kapasitesi sınırlı olduğu için sağ kenarda veya göbekte hiç şansı yok ama sol kenarda en azından takım oyuncusu gibi sorumluluk alarak oynama şansı var, hiç değilse ters ayaklı kanat olmayacağı için çizgiye inip bekletmeden orta kesebilir ve skora katkısını artırabilir. Ha yine çok faydalı olur diyemiyorum da hiç olmazsa arada iyi işler yapma ihtimali olur böylece.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle Galatasaray seviyesinde değil bunu bir kez daha kanıtladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milletin ağzına bakarsan keremde galatasaray seviyesinde değildi ama şimdi benficada ayakta alkışlanıyor

10 maç üst üste oynarsa bir yorum yapılabilir, aksi durumda at sahaya tek maçta yıldız olsunluk bir durum yok.

Yunus’un sorunu hiç bir zaman yetenek olmadı.

Karar alma ve özgüven eksikliğini piyasaya çıktığından beri yaşıyor.

Karar alma ve özgüven eksikliğini piyasaya çıktığından beri yaşıyor.
özgüven kısmına kesinlikle katılıyorum - çoğu topu aldığında vücudunu çevirse önünde boş koridor bulacakken dönmeyip geri pas la garantici oldu.

+hala şut adımlayamıyor.

Yunus'un kulübe karşı tavrı var ben iyiyim de oynatmıyorlar gibi sürekli kiralık denemesinin de sebebi bu. Berkan'da da vardı bir yurt dışı yapıp gelince o da buranın kıymetini biz de fazla üstüne gittiğimizi anladık. Yunus'tan faydalı rotasyon oyuncusu çıkarabiliriz önüne oyuncu gelince küsmesin yine.

Ilk maci oldugu icin dun memnun kaldim
Daha iyisini yapacak bence biraz zaman ve sabir.

Karar işini oynaya oynaya çözecek başka türlü mümkün değil zaten

Barış'a danışsın o acayip seviye atladı o hususta

muhteşem oynadığı maçlar hariç bir kere bile yapmadık şu hareketi kereme... barış ve yunustan bari esirgemeyin... illa süper oynaması gerekmez bir oyuncunun alkış alması için... biz homurdanmamayı lütuf olarak görüyoruz iş yerli oyunculara gelince...
Onlardada yabancı hayranlığı var galiba

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi haftadır Kerem taraftar yüzünden gitti diye ağlaşıp hâlâ aynı haltı yemeye devam ediyonuz. Hll spr dwm.

Screenshot_2024-09-16-01-25-38-300_com.digiturk.ligtv.webp

Şurada şut degil de pas vermeyi akıl ederse belki süre alır.

yusuf'un da yunus'un da sürekli oynasalar dahi tabela katkısının üst düzeyde olacağını sanmıyorum. iyi niyetli oyuncular olsa da. ziyech zaten charizard gibi. istediğinde oynuyor.

kısacası barış ve sallai'nin eline bakacağız muhtemelen.

yusuf'un da yunus'un da sürekli oynasalar dahi tabela katkısının üst düzeyde olacağını sanmıyorum. iyi niyetli oyuncular olsa da. ziyech zaten charizard gibi. istediğinde oynuyor.

kısacası barış ve sallai'nin eline bakacağız muhtemelen.

442 oynarsak yunus epey süre alır. Ama 442 oynamamız bence imkansıza yakin

Geri
Üst Alt