#11 Yunus Akgün

soldan uzaklaşınca oyunu düşüyor

solda devam etmeli

sağ tarafta dışa çalım atınca tekrar sola alacağım derken pozisyonlar gidiyor.
solda olsa bunları sol ayağıyla kullanabilirdi.

Topu çok dürttü çok. Barış gibi topla fazla oynayıp olur olmaz yerden kaleye şut çekiyor. Birilerinin ona asıl görevinin Osimhen'e pozisyon yaratmak olduğunu söylemesi lazım.

Biraz bencil gordum seni Yunus'um. Aman diyeyim, bu mac nazar boncugun olsun.

hemfikirsek 1 mac dinlendırılmeli

Bugün tam 2 yıl önceki performasını verdi. Hatalı ve geç yapılmış tercihler, fiziken dirençsizlik ile bal yapmayan arı olarak dakika 60'da oyundan çıkmak.

Çok fazla üst üste zorluk derecesi yüksek maç oynadı ve buna alışık değil maalesef. Rotasyona sokamıyoruz çünkü kadro dar ama bir şekilde dinlenmesi şart yoksa dahada aşağı gidecektir.

Nazar boncuğu olsun ama 2 sezon önceki futbolu gibi oynadı bugün. Ben oldum psikolojisine girerse yanlış olur, yunusu bu sezon farklı kılan agresif ve dikine dikine oynamasaydı. O dar alanda dikine driblingler yoktu mesela bugün

Bin kere yazdım yine yazıyorum.

Böyle oyuncular sahada çekindikleri bir lider oyuncu olduğunda daha akıllıca kararlar verirler.

Hagi mesela topla gereksiz oynayana direkt fırça çekiyordu sahada. Hasan Şaş özellikle

Siz İcardi’nin o el kollarını boşa mı yapıyor sanıyordunuz, yunus bugün icardi sahada olsaydı bu kadar gereksiz işlere girişemezdi

sağ tarafa koymamalıyız, dışa çekme bağımlılığına yenik düşüyor

Biraz yorgun olduğu için fiziken düşüş var kolay değil iki tane de büyük sorumluluk aldığı milli maç oynadı.

Psikolojik olarak da bir anda yedek oyuncudan bu kadar hem kulüp hem milli takım için çok değişik taktik dizilişlerde kritik oyuncu olmak hemen hazmedilebilir bir iş değil arada olacak böyle maçları rot balanslar kayacak. Top ayağına her geldiğinde tüm takımı çalımlamama gerek yok diye kendine sürekli hatırlatsa daha da iyi olacak

Zeminle alakali bir durum vardi

Ayrica 10 numara da oynatildi cünkü haftalardir araliksiz oynuyor,kanat bek de git gel yapmasi gerektigi icin bugun 10 numara da kullandigini acikladi okan hoca

Uzun süren bir momentumun ardından ilk defa kötü bir maç çıkardı.

Burda hiç sorun yok ama bazen psikolojik acidan kırılma noktası olabiliyor

sol kanatta oynamalı ya bence

hem messicilik yapamıyor hem de orta sahayı daha rahat kalabalıklaştırıyor oradayken

Geri
Üst Alt