#11 Yunus Akgün

Daha yaptığı boşaltımlar haliç'e varmadı oturmuş kulüp ile pazarlık yapma curetini kendisinde buluyor, en büyük talibin Verona idi yazın salsak 5 büyük ligin küme düşme hattındaki takımlarından birine gidecektin. Kulübün şu tip yerli oyunculara yuları asla vermemesi gerekiyor. Kapı orada, alırım yabancı kanadımı devam ederim.

Asla 3m maaş falan verilmemeli 24 yaşına geldin 2 aydır top oynuyosun neyine 3m maaş o şerefsiz menajerine söyle sene sonu 15-20m teklif getirsin yol verelim sana

Bir kac mactir kötü. Bu aksam iyi oynamali.

Teklif alan oyuncunun aklı karışır ve bu da performansına olumsuz yönde yansır Keremede böyle olmuştu

Bizim takımdaki oyunculara transfer dönemi yaramıyor, en ufak bir ilgide akılları karışıyor performansları düşüyor.

Bundan bağımsız, Yunus sağda Yiğit Gökoğlan gibi.

Sözleşme görüşmelerini yaza bırakacacağız performansa göre o zaman görüşelim diyip konuyu kapatamayan yönetim daha da suçlu.

Menajeri teklif var oyuncu gitmek istiyor derse de 25 milyon getirip gidersin demeli. Getiremiyorsan hebele hübele yapmayacaksın. Kulüp şu dakika yedek oyuncu yapsa seni göndermiyorum da dese 1,5 sene sözleşmen var sürenin sonunda 26 yaşında olacaksın. 3 milyonu alırsın.

Burun sürttürmek lazım. Yoksa bunun ucunu alamayız

Yukarıdaki mesaj aşırı doğru. Tuna’ya Okan hocaya yönelik ağır eleştirilerine katılmasam da aynı fikirdeyim.

Yunus veya menajeri olsun fark etmez, aklı başında yönetimin ilk yapacağı devre arası 25’I getir al, yoksa başını alırsın. Sana da sözleşme zammı yıllık 1.5. Kabul et ya da etme sene sonu bakarız. İstemiyorsan yallah yedek kulübesine.

Kadro dışı bırakın siktirsin gitsin takımdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu hareketi yaptığı dakika çıkarırdım sahadan çok simarmis aklı başına gelmeli.

ilk yarının en iyi oyuncusu ne hale geldi

bu adamı isteyen varsa gonderin

Kafasi nerde merak ediyorum.

Yine lesh atiyor. Var mi yok mu belli degil.

Geri
Üst Alt