#11 Yunus Akgün

keremin her karesinde dayak yemis gibi bir durum sözkonusu 🤣 her karesi fake dönek herifin.

yunus sana helal olsun ya ben kankalığa devam eder diyordum baya şaşırdım bundan sonra öz evladımızsın

Şu videodan anlayabilirsiniz yunusun hırsını sinirini. Kim yarı yolda bırakılmak ister. Kadroda bile değildi yunus leicester topçusuydu hala. Keremin anasına avradına sövülürken takımı sahiplenmiş karışılık veriyordu fenerin ibnelerine. İrfancan egribayat, mhy gibi suratsız çirkef meymenetsiz topcular ana avrat sövüyorlar şu kavga videolarında. Ulan kim hazmedebilir şunları da Türkiyenin en şerefli camiasına geldim diyerek para için domalabilir. Kim bu adamla arkadaşlığını sürdürebilir. Yarın onurunu gururunu satan seni de satar. Belki de leicestera kiralık gitmesinde bu kerem denen leş kargasının da parmağı vardı o dönem. Hayvan gibi kıskanç ve fitne fesat olduğu söyleniyor sürekli zaten.

Linç etmeyin ben olsam milli takıma oyuncu göndermem. Üst perdeden birileri ya buna dur diyecek ya da bu karar alınacak. Bakıyorum jkli tinerci yalamalar da yunusakgun kadro dışı kalsın diyor tescillilerin trolleri de. Milli takımın ana parçası hep Galatasaray olmuştur ama yeter vallahi yeter.

Yunus menajeri Cenk Melih'i değiştirecek diye menajeri ateşi körüklüyor gibi iddialar var Yunus'a zarar vermek için, onlar hala Galatasaray'ı tanıyamamışlar

Yunus'u Fm 20'den beri tanırım
Hakiki öz cimbomludur
Oyunda bile kendisini transfer etmek isteyen kuşlara anca başımı alırsınız diyor

Geri
Üst Alt