#11 Yunus Akgün

golden sonraki sevincine kerem e gönderme falan diyorlar abi inşallah ciddi değildir yaa. Yaw yemin ederim böyle bişey yapmamıştır inşallah.

Net şekilde kereme gönderme yapti. Kivirmasinlar.

Yedirdiği golü de geçtim artık, yav Lamal'ın bile rakip kanadını kovalamaya/basmaya geldiği yerde bu arkadaş eli belinde ilerde bekliyor. Hoca hiç mi görmüyor bunu. CL'de rakipler pirana gibi basıyor. Bizim bu gece 2 kanadımız da eli belinde maç bitirdi. Delirmelik işler, hoca gerekirse 2-3 maç yedeğe çekmeli. FT Burak'ı sırf önde basmıyor diye prime döneminde kesmişti birkaç maç. O tarz bir aklını başına devşirme hareketi yapılmalı kendisine. Kendisini gerçekten Griezmann zannediyor çünkü. Yerli oyunculara 2.5 milyon maaş verirsen sonuç bu oluyor işte bir süre sonra.

Sanane Kerem den. Kerem kim de bu kadar gündem oluyor. Şampiyonlar ligi maçı oynuyorsun Kerem e gönderme yapıyorsun.

Geçen yıl yazdığım bir yazı vardı bulamıyorum. Yunus'un fiziksel hacmi çok dar ve bu doğuştan gelen çalışma ile gelişebilecek bir şey değil. Nabzı yerine gelmiyor. Avrupa arenasında oynyabilme şansı yok. İlk 11 oyuncusu olduğu her durumda takımı eksik oynatır.

Oldum havasına girmişti iyi oldu. Takım defansına zerre desteğin yok Messi’misin sen

Geçen yıl yazdığım bir yazı vardı bulamıyorum. Yunus'un fiziksel hacmi çok dar ve bu doğuştan gelen çalışma ile gelişebilecek bir şey değil. Nabzı yerine gelmiyor. Avrupa arenasında oynyabilme şansı yok. İlk 11 oyuncusu olduğu her durumda takımı eksik oynatır.
Doğru oynatırsan, adamı 70 metre koşturmazsan hiçbir şey olmaz. Okanball’ın bok etmediği oyuncu mu var?

Bu ak topunu sıkıştığında, gerektiğinde uzun vuranı kmiyorlar..

1758262778084.webp

Çok etkisizdi ama sorumluluk almaya çalıştı, sırtı dönük top alamıyor bir de 10 no deniyor hoca, kendisinin en büyük sorunu futbol dışında çok şeyle ilgileniyor kafasını futbola vermesi lazım

Hic hazir degildi sanki bu mac icin, cok top kaybediyor. Son yillarda kanatlarda baya sorun yasiyoruz.

Bütün momentumu verdin bi bilinçsiz hareketinle.

Vurun şu kodumun topuna gitsin. Hiç mi öngörünüz yok çevre kontrolünüz yok arkadaş

birde hangi kafayla buna dün kaptanlık verildi anlamadım. takım kaptanı ilkay olmalı.

kereme gönderme ne alaka ben anlamadım

golden sonra nihat kahveci gol uzanması yaptı onu mu diyorsunuz?

Osimhen buna bagirip cagirmakta hakli

Attigi gol güzeldi sevindik iyi de oyuncu ama yine cok iyi bir pozisyonu harcadi

Seviye atlamak istiyorsa böyle pozisoynlarda gelismeli

ulan rakibi rencide ederek gol atiyorsun sonra da gidip maci veriyorsun

kafayi yememek elde degil

mental olarak cidden 5 yasindaki cocukla ayni seviyededir

Geri
Üst Alt