#11 Yunus Akgün

kerem şampiyon olsun diye cabalıyor

Bi insanin 1 tane olumlu hareketi olur. Rezaletsin kardesim hic kusura bakma. Fener macinda 0 bu macta 0.0

Bu var diye transfer istemeyen var sen daha iyisini bul getir sonra yedek kulubunde/rotasyonda bir Yunus'un olur.

Bu kadar basit aslinda. Aynisi Baris icinde gecerli.

'Yedek' oyuncu lazim degil bize bunlardan daha iyisi lazim.

Yunus net bir rotasyon oyuncusu.Bu yasta gotunden nefes aliyor.Hicbir zaman yunusun 90 dakika ayni performans oynadigini gormedim.Hep boyleydi ..Evet yetenek var dedik.Ama fizik kondisyon olmadiktan sonra ne boka yarar.Yunus net bir rotasyon oyuncusudur.

Bu herifin büyük torpili yoksa adam değilim elinde de okanin kaseti flan olabilir.

Oynadigi rezil futbolu geçtim ayaginin dibindeki toplara bile ayagini sokmaktan aciz. Sacinla ugras sen devam boyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Al yerine adam isteme

Evlat

Fatih hoca Olsa 45de kenardaydi

4 milyon alan adami yedek mi birakicaz diyorum, cikicak esek gibi oynayacak diyorum ama goruyorum ki hwr gecen gun daha da Selcuk'lasiyor. Yakinda pasta kesmeye baslar.

Sahanin en kötüsüydü

Fizik gücü yerlerde

Israrla 10 numara olmaz diye bas bas bagirmistik

Kanat icin iyi bir rotasyon oyuncusu olur

Fener macina berbatti bu mac berbat ve 95 dk sahada kaldi. Bunlarin kicini kaldiran biziz biz

Günün en kötüsü ama 10 numara olmaz boşuna zorlamayalım. Osi varken daha iyi oynar sadece.

Formsuzluk falan değil sahada gösterdikleri. Saklanarak, hareketsiz berbat oynuyor. Kesinlikle sorumluluk almıyor, takımı sahiplenmiyor.

Geri
Üst Alt