#11 Yunus Akgün

Açık oyuncusu olarak kullanmaya devam etmeliyiz, var olan yeteneğini de törpülüyoruz 10'da.

Dün felaket bir maç çıkardı.

10 da degil de kanatda oynasa bu kadar zarar vermez takima. Maalesef o uluslararasi kaliteyi goremiyorum Yunusda. Neyse ki Yunus gibi topcularda lazim bu takima.

Yeteneği var, öyle umursamaz bir çocuk da değil mücadele ediyor gücünün yettiğince. O yüzden aşırı eleştirip yerin dibine gömmeyi doğru bulmuyorum. Ama karar verme anlarında hep en kötü kararı veriyor bu aralar. Bu da tamamen mental ve aşılabilecek bir konu. Normal, sağlıklı düşünebilen vasat üstü bir profesyonel futbolcu sağında solunda iki kişi öne koşarken topu ortadaki rakibe atmaz, koşan oyuncunun topuğuna atmaz veya sahanın ortasındayken kaptırma riskine girmez.

Yunus ilk üç dakika çok iyi oynadı. Üç dakikalık oyunu geri kalan 87 dakikaya yayarsa iş yapar

Berbat oynasa da 11 olmaya devam etti, bir yerde artık kesik yemeli. Top kaybı sayısı çok fazla.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forma rekabeti bunun için var işte. yunus'un üzerinde beklenti artacak ve form durumu yükselecek. barışta öyle kesik yiyecekler ve hırs yapacaklar

Karar konusunda sıkıntı yaşıyor ama bence Osimhenden devamlı fırça yemesinden kaynaklı baskı hissediyor üzerinde. Onun dışında mücadelesini beğeniyorum. İyi durumda oldumu nasıl bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz o yüzden eleştiride kantarın topuzunu kaçırmamak lazım.

Noa Lang yerini rahatlikla doldurur ve ondan daha cok katki saglar. Dun maci stadda izledim ve taraftar baya ofkeliydi.

Bizim taraftarda yanlis dusunuyor dun Yunus kotu oynamadi aksine maca en iyi baslayan oyuncuydu ilk 15 dk.Daha sonra kararlarinda aceleci davrandi.Noa Lang la mesela benzer teknik kapasiteye sahipler aralarindaki fark Noa Lang kotu baslayip 2 gol atti Yunus iyi basladi aceleci davrandi buna ragmen 2 tane sutu gol olabilirdi.Alt yapinin onemi burda ortaya cikiyor.Sakinlik bitiricilik Yunus da olsa suan farkli bir seviye olurdu ancak moral bozmamak lazim.Halen en iyi yerliler sinifinda benim gozumde

Maalesef iyi durumda değilsin Yunus kardeş. Bir süre yedek kalman senin için de iyi olacak. 2-3 maç yedek oturup kafayı toparlaması lazım.

Şu yeşilçam zamparası saç stilinden beridir berbat.
sultan_filminde_turkan_sorayin_partneri_yillar_sonra_ilk_kez_sevenlerine_seslendi_1725101044_...webp

Seneye gitmesi lazım istikrar 0, inş üç beş maç parlarda iyi kötü paketleriz, klasik yerli futbolcu Kerem gibi itelesek süper iş çıkarmış oluruz

orta sahada kepaze kanatta daha iyiydi yazık oldu

Geri
Üst Alt