#11 Yunus Akgün

Ne oldu İngiltere de oynama hayalin vardı senin ? En kritik maçta takımı bırakıp hayalinin peşinden gittin dersini alıp döndün . Şimdi gene İngiltere de oynadın ve gene buraların oyuncusu olmadığını sana gösterdiler . Bu maçın sorumlusu sen değilsin elbette ama bu seviyelerde olmadığını kendin de görüyorsun

Trabzon deplasmaninda 11 olma ihtimali yuksek
ins toparlar lig sonu bize cok lazim adam

20 dk süre aldı sahada yürüdü utanmaz, 5. Golü yiyecek takım ama adam takip etmicen, koşmıcan eh bundan sonra hiç bir şekilde destegim yoktur, salın gitsin fenere m gider anadolu klüplerine m

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hırsı falan bana hiç samimi gelmiyor. Yazılacak çokşey var ama yazmaya deymez.Artık gına geldi aynı şeyleri yazmaktan..

Bizim ligde bile sov yapmayan bir oyuncuya avrupada göremiyecegi kontrati verdik, Adamin ne gibi bir hedefi kalsinki? Ligde herseyi görüp yasamis, avrupaya gidip oranin oyuncusu olmadigini görmüs cok üst düzey kontrati kapmis hedef kalmamis bir Yunus dan beklentim sifir zaten.

Buna niye sardınız, anlamıyorum. Evet kötü oynadı ama Liverpool maçı özelinde kim iyi oynadı ki? Uğurcan dışında. Yunus hala en değerli oyuncularımızdan biri. Belli bir dönem yaşanan düşüşlerde hemen oyuncuları yerden yere vurmak, defol demek hoş değil bence.

O kadar kötü görünüyor ki sahada. Yani çapraz bağ sakatlığından 9 ay sonra dönüş yapmış ve koşamıyor ürkek oynuyor gibi top oynuyor.

Senden hiç ümidim yok ama şu yokluk döneminde çok ihtiyacımız olacak umarım sorumluluk alırsın

Ustalar ben 25 yaşında olsam ve 2. yarı maça girsem köpek gibi koşarım afedersiniz.
Birde deli gibi bu takımı seviyorsam o çimleri yerim kırmızıyı bilmem ama o keltoş ve şerefsiz hakemide görünce kesin sarı kartım vardı..O hırsı taraftarda sapına kadar görürdü.

Birde deli gibi bu takımı seviyorsam o çimleri yerim kırmızıyı bilmem ama o keltoş ve şerefsiz hakemide görünce kesin sarı kartım vardı..O hırsı taraftarda sapına kadar görürdü.
Usta Kazımcan olsa kesin vardı sarısı. Çocuğu eleştiririm ama bazen rakibe dalacak, sataşacak adam lazım.

Yunus daha 25 yaşında, CL son 16 maçını belki bir daha oynayamayacak. Sahada yürüyor. Abi kene gibi yapışsana. Kay, çek, topu taraftara doğru uzaklaştır.

Şu yoklukta milli maç sonrası 2-3 maçta bari gereğini yapması gerekir. Şimdi değilse ne zaman?

Futbol eşittir form durumu
Şu an yunus formsuz ama öyle defol git denilecek bir topçu asla değil Karakter olarak da Kerem degil
Aynı şeyi Sane ve barışa da yaptı taraftar
Sabredecegiz iki maç oynasın döner normale
Yunus bu takımın yetenek seti en yüksek oyuncusu
Lang ile birlikte

Geri
Üst Alt