#11 Yunus Akgün

Durup durup Okan Hoca'ya laf sokuyorsunuz da ,Okan Hocamı diyor rakibe asist yap diye,eli belinde gez diye ,savunma yapma diye ,cengaverlik yapta 5 kişi arasına dal top kaybet diye,dibe inipte bir tane olsun orta yapma diye, forveti asla besleme olur mu diye.Güldürmeyin insanı yaa.Ne action yapıyor orası burası şurası farkeder mi???Adam geziyor geziyor.görmüyormusunuz.Pas gelecekte oynayacak diye.Kendi pişirdiği 1tane olay yok neredeyse.Tamam al ver konusunu bizim 5.sınıf topçularla yapmıyor .anladık sizin zihniyetide.Hocam 12 küsür m alanda ligin takımlarınım kalecilerin içinden geçmesi ağları delmesi lazım.OkanHocamı deldirecek sol sağ orta.Mesele araçta motor bozuk sen makyajdan boya badanadan bahsediyorsun.
Ve bu süreklilik arz ettikçe ediyor.Bitmiyor arkadaş.Aç Göztepe maçında yaptığı asisti izle lütfen.
Dün korneri bile o kadar isteksiz atıyor ki.Bitsede gitsek modunda.
Valla hiç uzatmaya gerek yok. Sane kötü, Davinson kötü, İcardi kötü, Torreira kötü, Lemina kötü kim iyi ? Herkes kötü herkes gitsin Okan’a 300-400 milyonluk yeni kadro kurulsun Okan hocam belki şampiyon olur yine. Herkes kötüyse bunun sebebi hocadır. Sane çok iyi demiyorum elbette ama gerçek bir hoca ile Sane’yi izlemek isterim.

Ihale bunami kaldi yine. Bütün takim yoklari oynamisken. Üstelik osimhene attigi pas, artik onuda atin bi zahmet. Macin adami olacakken günah kecisi oluyor. Futbol bukadar acimasiz bi oyun. Son haftalar o olmasa bu durumda bile olmayiz. Aslinda yunus cok cok iyi oyuncu ama oynatilan futbol ile saneden nasil tam verim alamiyorsak aynisi bunun icinde gecerli.
Saneden nasıl verim alacaksın bir anlatırmısın.Gerçekten bilmek istiyorum.Merak ediyorum.Sezon başından beri başka teknik direktör olmuş olsaydı silmiştide kendisiini??

Şu çocuğun yetenek skili çok değerli. Kondisyon işini halletmemiz gerekiyor ilk olarak ciddi anlamda çok hızlı tükeniyor.
Şmpiyonşipten gelen yunus, ads'de oynayan yunus ile bizdeki arasında çok fark var.
30. dakikada yorulur mu olm bir futbolcu.
Ciddi anlamda pocipoci ile cay+sakiz modunu birakmasi lazim.

Olabileceginden az goruntu verdigi icin baya kiziyorum kendisine.

Valla hiç uzatmaya gerek yok. Sane kötü, Davinson kötü, İcardi kötü, Torreira kötü, Lemina kötü kim iyi ? Herkes kötü herkes gitsin Okan’a 300-400 milyonluk yeni kadro kurulsun Okan hocam belki şampiyon olur yine. Herkes kötüyse bunun sebebi hocadır. Sane çok iyi demiyorum elbette ama gerçek bir hoca ile Sane’yi izlemek isterim.
Gerçek dediğin hoca bu Sane'ye kaç maç tahammül edebilirdi onuda söylermisin??Bu kadar kayba ne kadar imtiyaz verirdi??
O saydığın diğer isimlerin tamamı uzun süre yüreklerini ortaya koyup bacağa kafa koyan oyuncular ayrıca.
Transfer konusunda ,oyun kısırlığı konusunda hemfikiriz o ayrı konu.

Sane Cityde solda oynadı ama ben 1 defa Saneyi solda görmedim. Barış sıçtığında Saneyi sola çekersin. Yunusu sağa. Takımın başında hoca olsa görürdük belki bunları.
Sane en son 20 yaşında falandı solda iyi oynadığı maçlarda. Bayernde adamı 4-6-0'ın forveti olarak oynattılar solda oynatmak istemediler sol tarafları kan ağlıyorken.
Adamın tek olayı topu sola dürtmek, solda oynayarak bunu nasıl yapacak. Oyun stili olarak çizgide topu alayım içe kat edeyim var.

Sane en son 20 yaşında falandı solda iyi oynadığı maçlarda. Bayernde adamı 4-6-0'ın forveti olarak oynattılar solda oynatmak istemediler sol tarafları kan ağlıyorken.
Adamın tek olayı topu sola dürtmek, solda oynayarak bunu nasıl yapacak. Oyun stili olarak çizgide topu alayım içe kat edeyim var.
Ya dün topu sol tarafta aldı yine soluna çekti orada harbi iyi sövdüm

Gerçek dediğin hoca bu Sane'ye kaç maç tahammül edebilirdi onuda söylermisin??Bu kadar kayba ne kadar imtiyaz verirdi??
Az biraz goygoy döndüren herif diye, çoktan postalanmalı. Zaha gibi az sivri bir herif olsa devre arasını göremezdi muhtemelen.

Son düzenleme:
Az biraz goygoy döndüren herif diye çoktan postalanmalı. Zaha gibi az sivri bir herif olsa devre arasını göremezdi muhtemelen.
Sevgili Tuna , bu oyuncunun triplerine kaç tane coach tahammül eder,Allahını seversen söylermisin bana?

4'e 3 veya 3'e 2 yakaladığımız her pozisyonun katili oluyor, ne bir doğru pas atabiliyor ne de zamanında o pası verebiliyor, nasıl bu kadar başarısız olabilirsin arkadaş, en azından biri isabetli tercih olur. Yapmaya çalıştığı orta şans eseri jenerik bir gole dönüştü, yoksa normalde o pozisyonu da hiç ediyordu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili Tuna , bu oyuncunun triplerine kaç tane coach tahammül eder,Allahını seversen söylermisin bana?
Vallahi bizim gibi ülkelerdeki takımların hocaları işte. Az buçuk seviye yükseldiğinde yedek kulübesinden sahaya aylarca göremez ki görmemeli de.
Para veriyoruz oynamalı gibi bir baskı var heralde bizde de. Bir ara ciddi anlamda yok gibi davranıyordu okan buruk ne değişti anlamadım aynı adam üst üste 2 maç fark ettirdi. Sonra sakatlık ve bir daha yok. O tarihten sonra iyi oynadığı 3 maç falan vardır onların hepsi de içerideki maçlar.
Yarım sezon oynayacaksa kendisine yarım maaş verelim işine geliyorsa.

Ben artık bu tip oyuncuları takımda görmek istemiyorum. Bir Bernardo silvaya bakıyorum herif afedersiniz kaç yaşında götünü yırtıyor. 33 yaşındaki nwakayme milletin içinden geçip şampiyonluk kovalıyordu.
Birde buna bakıyorsun. Hayal kırıklığı ya çok fena hemde.

4'e 3 veya 3'e 2 yakaladığımız her pozisyonun katili oluyor, ne bir doğru pas atabiliyor ne de zamanında o pası verebiliyor, nasıl bu kadar başarısız olabilirsin arkadaş, en azından biri isabetli tercih olur. Yapmaya çalıştığı orta şans eseri jenerik bir gole dönüştü, yoksa normalde o pozisyonu da hiç ediyordu.

Osi ve barış da aynı şekilde katil. İleri üçlüden hangisinin ayağına gelirse gelsin kontra atak çığlıklar eşliğinde can veriyor

Osi ve barış da aynı şekilde katil. İleri üçlüden hangisinin ayağına gelirse gelsin kontra atak çığlıklar eşliğinde can veriyor
Öyle kesinlikle, dün mesela herhalde 5 defa yakalamışızdır Samsun'u böyle ve her seferinde en rezil tercihi yapmayı başardılar. Ve bu topçuların en az maaş alanı senede 4 kağıdı cebe indiriyor. İnsan da az utanma olur, her seferinde beyin error vermezsin bu anlarda.

Saneden nasıl verim alacaksın bir anlatırmısın.Gerçekten bilmek istiyorum.Merak ediyorum.Sezon başından beri başka teknik direktör olmuş olsaydı silmiştide kendisiini??
Hep oyuncular suclu. Zaha ziyech tete sane yunus. Birazda oynatani sorgula, 4 senedir bikere dogru dürüst kanat organizasyonu göremedik. En iyisi kanat filan alinmasin bidaha eger hoca kalacaksa 442 ye gecip kannatta da görev adami alinsin. Cünkü ne o sekil oyunu oynatabiliyor nede oyuncuyu. Bosa masraf.

Hep oyuncular suclu. Zaha ziyech tete sane yunus. Birazda oynatani sorgula, 4 senedir bikere dogru dürüst kanat organizasyonu göremedik. En iyisi kanat filan alinmasin bidaha eger hoca kalacaksa 442 ye gecip kannatta da görev adami alinsin. Cünkü ne o sekil oyunu oynatabiliyor nede oyuncuyu. Bosa masraf.
Hocam aynı hoca kerem ve rashica iie çok güzel kanat akınları yaptırıyordu.Ona ne diyeceksin?Dikkatini çektiyse eğer hoca aynı hoca.
Sorun takıma adapte olamayan oyuncular alınıyor hep.Esas sorun burada.Dogru düzgün görevini yapan oyuncunun daima başımızın üstünde yeri var.Bunu sende biliyorsun.Sureklilik arzetmeyen oyuncular bizde olmuyor Yonetim bunu anlamak zorunda .İsmi ne olursa olsun.

Saneye laf ediyorsunuz sanki baris cok iydi. Asil sac bas yolduran oydu dün. Hele osi 1e1 kalmisken pasi atmamasi ondan sonra ceza alana girip arkadan gelen adama topu kaptirmasi yokmu. Tek tek oyuncu saymayada gerek yok. Takim fubol oynamiyor iste buda yeni olay degil. 4 senedir oynamiyor sadece pres gücü, bunuda önceki seneler daha iyi yapiyorduk. Clde bi neden, bundan dolayi hele son düzlükte fazla bitik durumda takim. Futbol oymarmayinca üstüne fizik olarakta sorun okunca bu durum cikiyor ortaya. Ins. bu sezonu haftaya atlatiriz ve gelecek sezon birazcik oyuna katkisi olan yardimcilar alinir teknik heyete, yoksa oyun olarak birsey degismeyecek, istersen oliseyi veya kravayi al degismez.

Geri
Üst Alt