#11 Yunus Akgün

Yunus'un yerinde olsam direkt Avrupaya, oynayabileceğim bir takıma giderim. Morutan'ın Feghouli'nin falan arkasında yedek bekleyecek topçu değil, oynaması lazım

Vallaha helal olsun. Beğendim. Seneye mutlaka bizim takımda süre bulacak şekilde kadroyu dizayn etmek gerekir. 2000 doğumlu daha. Gelişimini sürdürür umarım.

gelecek sezon 1 tane altyapı oynatma zorunluluğu var mecbur oynatacağız. çikaldo'ya yol verelim ilk teklifte

barış alpere verilen bugünün parası ile 40m tl, yazık şu çocuktan ne fazlası var?

cica+morutan+mohammed hepsini toplasan şu çocuğun 1 maçta verdiği katkıyı veremedi sığır sürüsü

Adana Demirspor dostluk yapip cocugu devre arasi geri versin. Yeni hoca bunu belki parlatir

Tum yaz israrla yazdim, bas bas bagirdim. Bu cocuk kalmali ve 11'de olmali diye. Takimdaki en iyi sag kanat dedim. Gittiler Jesse'yi bile bu herifin onunde gorduler. Simdi izlesinler cocugu. Canim Yunus kardesim.

1640110835732.webp

Tum yaz israrla yazdim, bas bas bagirdim. Bu cocuk kalmali ve 11'de olmali diye. Takimdaki en iyi sag kanat dedim. Gittiler Jesse'yi bile bu herifin onunde gorduler. Simdi izlesinler cocugu. Canim Yunus kardesim.
Yav bizde oynasa mala baglardi. gerçi oynatmazdı yunusu. takımda antrenör sorunu var

Umarım bu maçta bize gol atar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

At dedim de öldür demedim ya 2 gol nedir?

Neyse hakkıdır. Helal olsun aslanım. Terim’e Tokat atar gibi attı golleri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan anderlecht kac sene önce 3 milyon euro veriyordu az daha bu çocuğa göndermedik. Ulan göndermedik niye oynatmıyoruz boyna kiraya veriyoruz. Bizim futbol ulemasi taraftarlar 2 maçta asıp keserdi terim yerine feghouli yi oynatırdi bunlar ayrı mevzular tabi.

Geri
Üst Alt