#11 Yunus Akgün

Ben ve bir kaç kişi dışında Yunus'u hiç bir zaman savunan olmadı. O yüzden şimdi gelip kafa açmayın.

Alt yapıların Messisiydi ama üst seviyede yapamıyordu; bu tip oyuncularda özgüven her şeydir, yunustaki gelişim bununla alakalı zira yetenek olarak problemli yoktu.

Umarım double double ile bitirir sezonu.
Abi bu çocuk burda saç kesimi yüzünden bile eleştirilmişti onu bile savunmak zorunda kaldık ;D

2018 de atacağı 2 golle olay farklı yere gider yazmışım gitti bize attı ;D

Şahsım adına evet ama çoğu kişi zaten eleştirmek için eleştiriyor
Kötü oynamasını geçtim hatalı pas verse bile şu tepki gelebilir emre çolak vol2, bunun örneği semihle ozan arasında bir benzerlik yokken semih vol2 demelerinden belli zaten
Kurtarıcı olarak değil ama makinenin bir dişlisini düzeltmek anlamında olabilir yani Onyekuru falan yokken oynamalı bence yoksa onlar gelince hiç oynayamayacak
Yani hep hata yapacak kafasındayız belki de atacağı 1 2 golle konu farklı yerlere de gelebilir denemekten birşey kaybetmeyiz bence

FB_IMG_1640526557740.webp

Böyle devam edip sezonu 10 gol 10 assistle bitirirse, bizde gelecek sezon mac yapmadan +5 milyon teklifler gelir artik.

Acaba Yunus bizde Kerem seviyesinde performans gösterirse, Keremden daha yüksek piyasasi olma sansi olur mu?

Sonucta Yunus Kereme göre 18-19 yasindayken U Milli takiminda ve Youth Leaguede iyi performans gösterek o dönem bile Scoutlarin gözüne carpmis biridir.

dani alvesi almak için rize denilen karadenizi kirleten camiaya göndermeye çalışmıştı fatih hoca iyiki direnmiş ve gitmemiş

seneye adana bonservisini alalım derse fatih hocam ne diyecek merak ediyorum

Yunusu yeteri kadar izlemiş biri olarak geçen seneyle arasında büyük bir fark var sene başı hocanın göndermesine çok takilmamistim geçen sene 2. Yarı bile dönem dönem yedeğe düşüyordu PTT Ligi'nde.. Ama Maşallahı var bu sene çok daha özgüveni yerinde son 3-4 maçtır da takımın en iyisi..İstikrarını sürdürmesi lazım böyle giderse seneye elimizi çok güçlendirir aslan parçası..

Vaktiyle Yunus ve Keremi savundugum için beni hunharca eleştiren @Kenan Turyak a da selamlar ..

PVA'yi da patates edebilirdi cok buyuk farklar yok Omer vs PVA arasinda. Ama defansif olarak evet PVA bir cit daha iyi. Ikisi de bu formanin oyuncusu degil su halleriyle. Mesele, Yunus'un bizi nasil yakaladigi ve kaleyi kimin korudugu.

Ömer hücumda atağı daha iyi sonlandırıyor en azından ölü top kaybı yapıp kontraya neden olmuyor pva nın en büyük sorunu bu kaç gol yedik bu yüzden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt