#11 Yunus Akgün

Her türlü oynasın hata yapsın, yeter ki çok çalışsın gelişim göstersin. Önemli değil hata yapması. Altyapı oyuncuları bizdendir.

Bu papaz surusunun icinde iyi bile oynuyor.. herifler resmen pas atmiyor cocuga ben boyle birsey gormedim.. 1 degil 2 degil acaba duygusal mi yaklastim yok erenin onunde kosuor eren efendi gomise 20 metrelik hava pasi deniyor..adam atacak gucu olmayan feghouli bombos yunusa atmak yerine kaleye vuruyor uzaktan..

Belli ki takimda bir isler donuyor adamlar aldiklari her topu istisnasiz miguel lopes girdikten sonra tek olumlu hareketi olmayan rodriguese atiyir yunusa tek top atilmadi..

SABOTE EDİLDİ

Hain Leşcuk ve karaktersiz fegoli başta olmak üzere baltaladı cocugu. yunusa top gelmesi demek bu 2 hainden birinin tamamen yedeğe hapsolması anlamına gelir.
HAİNLER

Takim icindeki ceteyi gun yuzune cikartan aslan parcasi. Abv karaktersiz pislikler.

5dk olumlu oynadi, umarim daha fazla sans verilir

oyundan kayboldu, diger topcular da tercih etmedi

çok şık hareketleri vardı.biri ilk uzatmada,2.cisi diğer uzatmada topla dönüşü müthişti.bilerek pas atmadılar.2-3 top kazandı,pas alışverişi iyiydi.zor yerlerde top attılar bi de...neyse maşallah.şut müthişti

Takımda bu çocuğa bir tavır var gibi. Burayı da okuduktan sonra artık daha da mantıklı bakmaya başladım bu fikre.Kimse pas atmadı çocuğa ya.

Seneye ptt nin yolunu tutar. Bunlar nasıl genç dinamiz sıfır

Kısaca çöp

Selçuk çetesinin birhan ve ekürüsüne yaptığı muameleyi yaşamış, kart horozlar defolup gitmeden genc futbolcu falan kazanamayız.

SABOTE EDİLDİ

Hain Leşcuk ve karaktersiz fegoli başta olmak üzere baltaladı cocugu. yunusa top gelmesi demek bu 2 hainden birinin tamamen yedeğe hapsolması anlamına gelir.
HAİNLER
Feg kekosu son dakikalarda bacağında derman kalmamış uzaklardan şut çekiyor adam sağ tarafındaydı salsaydı en azından daha faydalı bişeyler yapardı Yunus

Feg kekosu son dakikalarda bacağında derman kalmamış uzaklardan şut çekiyor adam sağ tarafındaydı salsaydı en azından daha faydalı bişeyler yapardı Yunus
1 Sezon boyunca kötü oynadı bişey demedik ama yaptığı hainlikten sonra haine hain dememiz lazım. seçtiği yol götü büyütüp 18 yaşındaki çocuğa pas vermeyerek kadrodaki yerini korumak. elimizdeki potansiyeli kullanmamıza engel olmaya calısan hain fterim gerekeni yapmalı bu hainlerle mücadele etmeli. ya da fegoli götünü eritip top oynasin

Geri
Üst Alt