#11 Yunus Akgün

ulan çölde suya hasret gibi bu cocugun oynamasını bekliyorum

Gercekten ne zamandir takimi pek takip edemiyorum en son ne zaman sans buldu?

Acaba antrenmanda falan mi kotu?

Çok hakkı yeniyor hocanın yerinde olsam 2.yarı bunu sürürdüm çöphandanın yerine.. Hadi Sinan'ı çıkardın bari Selçuk malı yerine yunusu koy..

2 ay sonra farklı 1 yunus göreceksiniz dendikten sonra doğru düzgün oynatılmadı

Oynatılsın elbet ama beklentiyi de fazla artırmayalım derim ben.

Sonra iki ters harekette tribünlerin desteği ıslığa dönüşüyor.

Yunus ve Atalay 'ın da bir an önce takıma monte edilmesinden yanayım en az Ozan kadar iyi performans vereceklerini düşünüyorum ...

Allah askina bu cocuk Sinan yerine sahada olsa ne kaybederiz yani?

forvette de oynar.aek hazırlık macında ve şu fastaki hazırlık macında verkaça girip içeriye çalım atarak girdiği ,sonrasında vurdugu pozisyonlar ortada abi.çok kıvrak cezasahası için

Artik Ligde Sinan’in yerine baslamali. En azindan Evimizde oynayan maclarda Daha fazla süre alamali.

Valla bunu hep söylüyorum. Eren yerine bir iki maç Ali Yavuz oynasa ne kaybederiz Erenden ne kadar daha kötü oynayabilir ki? Böyle şeyleri bu sezon denememiz lazım kadromuzda kalitesi yerlerde olan çok oyuncu var.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla bunu hep söylüyorum. Eren yerine bir iki maç Ali Yavuz oynasa ne kaybederiz Erenden ne kadar daha kötü oynayabilir ki? Böyle şeyleri bu sezon denememiz lazım kadromuzda kalitesi yerlerde olan çok oyuncu var.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1

Vakit tamam, oynaması gereken dakikalara girdik artık

Takımın yarısı gazi oldu hala Yunus'a şans gelecek ölme eşeğim ölme.

Aynı laflar Feg için yapılıyordu adamın durumu ortada

Yunus için de saçma sapan beklentilere girip çocuğun üstünde baskı kurmaya gerek yok.Zamanı gelince oynar

Aynı laflar Feg için yapılıyordu adamın durumu ortada

Yunus için de saçma sapan beklentilere girip çocuğun üstünde baskı kurmaya gerek yok.Zamanı gelince oynar

Feg top oynamıyor bize yatmaya gelmiş ne yapalım kimse için beklentimiz olmasın mı yani ?

Feg top oynamıyor bize yatmaya gelmiş ne yapalım kimse için beklentimiz olmasın mı yani ?

Olsun da çocuğu kurtarıcı gibi görmenin manası yok

Çok değil bir kaç maç önce Ozan için de yazılan yorumları hatırlıyorum.Hataya tahammülü olmayan taraftarlar sürekli alt yapıdan birileri oynasın diyor bana gerçekçi gelmiyor

Geri
Üst Alt