#11 Yunus Akgün

Beyinsiz beyinsiz laf söyleyenler ( eleştirenler değil ) şimdi ne diyecek acaba :) . 18 yaşındaki bir futbolcu bir iki maç kendini gösteremeyince yerin dibine sokanlar bu performansını ( sadece golleri ya da asisti değil ) gözlerine soksun :)

bildiğimiz yunusun 3 tık altıydı şu performansı.mugdat ,sinan,selcuk ve donkla oynarken normal tabi

Ligin ilk yarısında daha fazla süre alması gerekiyordu.

Devamlı oynaması lazım. Keşke Belçika veya Hollanda liginde direkt oynayacağı bir kulübe kiralık verilebilse.

Başıma bişey gelmeyecekse ben hala bu çocuğun iyi yerlere gelemeyeceğini düşünüyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dusmanlarinin arkasina gecip GUM diye gecirdigini ifade etmemizde sikinti olur mu

dusmanlarinin arkasina gecip GUM diye gecirdigini ifade etmemizde sikinti olur mu
24ECA2E6772D78ED72C437000ECC09AC4B9E7035

Galatasaray tarihinin resmi bir maçta en genç hattrick yapan oyuncusu oldu muhtemelen ? Bilgisi olan varsa yazsın lütfen ?

Başıma bişey gelmeyecekse ben hala bu çocuğun iyi yerlere gelemeyeceğini düşünüyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neye göre dostum adam 3 gol 1 asist yaptı daha napacak allah aşkına 18 yaşındaki cocuk bunları yapıyor

Geri
Üst Alt