#11 Yunus Akgün

#70 ne lan?!!!

Kim alır #70 numaralı formayı?!!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Motzi bey bunu biliyoruz da aylardir söylüyoruz yabanci kanat da lazim bu takima kesinlikle diye.
Keremin kanata vargasi alalım kendini vazgeçilmez sanmasın. Yunusun istikrarlı olacağını düşünüyorum. Bugün 3 asisti var gol olmayınca asist olmuyor ışte. Hele gomise verdiği pas üst düzey oyuncuların vereceği pasti

Keremin kanata vargasi alalım kendini vazgeçilmez sanmasın. Yunusun istikrarlı olacağını düşünüyorum. Bugün 3 asisti var gol olmayınca asist olmuyor ışte. Hele gomise verdiği pas üst düzey oyuncuların vereceği pasti

En az bir tane yabanci kanat sart. Tüm sene Kerem, Yunus, BAY, Kilinc ve Morutan ile gecmez. Kafayi yeriz.

En az bir tane yabanci kanat sart. Tüm sene Kerem, Yunus, BAY, Kilinc ve Morutan ile gecmez. Kafayi yeriz.
Kerem her topun başına geçiyor sınır ediyor beni. Böyle giderse burak yilmaz gibi kafayı takarım buna. O da kendi skorunu düşünüyordu buda o yolda gidiyor. Sevmem öyle adamı ben

tek basına maç kazandıracak hale gelmiş ama etrafı kötü

Biraz "cool" bir adam olursa muhteşem bir futbolcu olacak. Çok cazgır saha içinde. Herkese bağırıyor.

Enfes cidden yani şu adamı Anadolu takımlarından almaya kalksan 10 Milyon fiyat çekerler. Altyapımızdan çıkmış en kaliteli oyunculardan ve artık taraftarın çoğu 11 olması konusunda hemfikir görünüyor umarım çok iyi bir sezon geçirir.

Geri
Üst Alt