#11 Yunus Akgün

Yunuzinho'm benim. Takımın en iyisi.

çok klas, çok tenik, çok akıllı, çok kaliteli.

Maaşı çok düşük bir düzeltme ile kontratını uzatmak en mantıklısı.
Bu kozu bu yaz kullanmamız lazım.
Bir sezon sonra menejerler aklını çelebilir.

Her oynadığı maçtan sonra daha da geriye gidiyor gibi geliyor bana.

Beğenmediğimizi söylediğimizde burada ağzımıza sıçılmıştı. GSC yine şaşırtmıyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

su cocukta ilerde bizim banko ilk 11 oyuncugumuz olacagini harbiden goren varmi

Bu çocuktan bir yol olmayacak gibi duruyor. Geleceğin Sinan Gümüş'ü.

geleceğin recep niyaz'ı!! ha bire küme düşmeye oynayan takımlarda forma bulur bu mal fazlası değil.

Yeni nesil Cafercan, Özgürcan, Mülayim familyasından.

Ulan ışık görmüyorum dediğimde denmeyen laf kalmamıştı şimdi herkes gitmesini istiyo Welcome to GSC

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derhal şutlanmalı

kumaşı iyi değil bu çocuğun. ulaşabileceği en yüksek mertebe emre çolak seviyesi olur. alıcı varsa sat gitsin.

Evet hatırlayalım eski günleri

Demirspor'd geçirdiği 2 senede şehrimin de takımı olmasından dolayı takip edebildim ve gelip yazdım ara ara.

Mübalağa değil hakikaten adım adım ve emeğiyle geldi bu noktaya.

Yunus şu an takımımızın en yetenekli ve potansiyel sahibi olan futbolcusu.

Aldığı kısa süreleri beğenmemek anormal değil olabilir bence de ama çok acımasız olmamak lazım genç oyunculara karşı hele de Yunus net şekilde u19 ve 21'in en iyisiydi.

Mesela geçen sezon defolsun gitsin diyen adam bu sezonun içerisinde niye gönderdik diyordu, kendinize saygınız olsun biraz.

Aldığı kısa süreleri beğenmemek anormal değil olabilir bence de ama çok acımasız olmamak lazım genç oyunculara karşı hele de Yunus net şekilde u19 ve 21'in en iyisiydi.

Mesela geçen sezon defolsun gitsin diyen adam bu sezonun içerisinde niye gönderdik diyordu, kendinize saygınız olsun biraz.
Ben dedim admirim hatta dedim ki feg babel dururken yunus gönderilir mi ft hocam bu işi bırak git torun sev artık

Çok kreatif ve oyun zekası çok yüksek.

Eğer skor katkısı üst düzey maalesef Pedro tarzı bir isim alınmayacaksa kendisini forvet arkası olarak kullanıp, skor katkısı üst düzey bir sağ kenar alınabilir. (Orijinal bölgesinde oynaması ilk tercih olmakla birlikte)

Geri
Üst Alt