#11 Yunus Akgün

Bizim takımda oynayamayacağını niye düşünmüştüm ki? Her özelliği büyük takım topçusuyum diye bağırıyor adam zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kontra atak futbolcusu gibi oynuyordu kapalı takımlara karşı birşey yapamaz düşüncendeydim

Tek kelime ile muthuş. 2 kere tam şut atmalik pozisyon yakaladi ama vurmadi. Keske deneseydi. 1ini kesin atardi

kerem o pası verse net golü vardı bugün ama olsun en iyi transferimiz olucak gibi duruyor

Kontra atak futbolcusu gibi oynuyordu kapalı takımlara karşı birşey yapamaz düşüncendeydim

Anladım hocam.

Bu arada Yunus'tan bağımsız olarak bu yıl forma numaraları da çok tatlı dağıtılmıyor mu sizce de?

Seferovic - 9 (Tam santrafor numarası)
Yunus - 11 (Tam sağ kanat numarası)
PVA - 3 (Tam sol bek numarası)
Dubois - 2 (Tam sağ bek numarası)

Geçen yıl da Kerem 7'yi almıştı o da gayet yakılt bence. Her şey yerli yerinde görünüyor. Yeni gelecek 6 numara transferinin de 6'yı giymesini isterim. Gelecek diğer orta sahanın da 8 numarayı almasını. As forvet arkasının da elbette 10 giymesini. Artık şu formalar güzel numaralandırılsın bundan sonra da rica edeceğim.

maç kazandıracak rolde omasını geçtim.bi maçta 2 asist,3 gol atacak durumda olabiliyor.çok tuhaf.emre akababaya cıkardıgı pas muthişti.gomisin veremediği pasları ve keremin vermediği pasi düşününce 3 gol atabilirmiş ikinciyarı ilk 15 dkda.

Kerem pasi atsa golu atar. Ama oda olacak zamanla. Birbirine güzel gol pasi cikarmalilar. Zamanda robben ribery gibi.

Ads yi tebrik etmek lazım. 3.5 milyon avroya seni avrupaya sat sat sat yazanlara gösterdiğin gelişimle kapak oğlu kapak yaptın. Helal sana

Anladım hocam.

Bu arada Yunus'tan bağımsız olarak bu yıl forma numaraları da çok tatlı dağıtılmıyor mu sizce de?

Geçen yıl da Kerem 7'yi almıştı o da gayet yakılt bence. Her şey yerli yerinde görünüyor. Yeni gelecek 6 numara transferinin de 6'yı giymesini isterim. Gelecek diğer orta sahanın da 8 numarayı almasını. As forvet arkasının da elbette 10 giymesini. Artık şu formalar güzel numaralandırılsın bundan sonra da rica edeceğim.

8 numarayı lgbtaylan aldı maalesef

Anladım hocam.

Numaralara takılmamak lazım tabi ama insanların alıştığı bir numara döngüsü var sadece ona uyuyor. Bende beğendim.

Messi gibi ice dogru top surmeli ve rakibin dengesini bozmali + kaleyi gordugu anda da vurmali. Herkes Messi degil ve o yetenek kendisinde var. Serbest kalma maddesi de en az 50 milyon olmali.

Geri
Üst Alt