#11 Yunus Akgün

Yetenek olarak ikisi de gerçekten büyük yetenek olmakla birlikte, mental anlamda Yunus'un Kerem'den daha sağlam bir görüntüsü var.

Pas atabilen kanat oyuncusu. Takımın pas trafiğini bozmuyor teknik. Bize böyle adamlar gerekli.

hemen, acilen, derhal, en az üc yillik daha sözlesme teklif edilmeli, kerem icin türkiye rekoru kirar transferde demistim ama birsey olmadi ,yunus ama cok daha iyi oyuncu oldu icin cok rahat Süper ligin transfer rekorunu kirip gider, insallah yönetim sacma sapan isler yapip 15 milyon teklif eden olursa hemen satmaya kalkmaz.

Yunus bizde aynı performansı verebilir mi derken ADSden daha etkili oynuyor . Takıma gözüm kapalı ilk yazacağım adam kendisidir

Takımın yıldızı. İyi bir orta saha kurgusuyla bu sezon gol/asist sayısı 15’i geçer.

30 milyon cikis maddesi ve bu sene 900 bin seneye 1.2 ve sonraki sene 1.5 milyon olan bir paket cebine de 300 bin imza parası koyun geçin.
Madem çıkış maddesi çekilebiliyor isteyen gelip çeksin.

Bir süper yeteneği daha çöp etmek üzereyken yine Rabbimin şanslı kulları kontenjanından kullandık. Anlamıyorum yani petreler bratular cicalar tamaslar sarplar tolgalar vb nice kazmalar ısrarla oynatıldı ama her halinden star olacağı belli bu yeteneği neden harcamaya çalıştığımızı hiç düşündünüz mü??

5 yıl sözleşme 35 m bedel şekilde yapılmalı. bu çocuğa devre arasında deli gibi gelecekler. bu yıl avrupada olsaydık muhtşeem olurdu

Aklıma gelmişken; Terim Oğulcan Çağlayan için Yunus'u Rize'ye bedelsiz gönderiyordu.
Devreye Adana Demirspor girdi ve oraya gitti.Yunus'un Twitter'ı da Fatih hocaya olan bağını gösteriyo..

FUb8IMNWAAIOGsJ

Geri
Üst Alt