Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zamaninda cok elestirdim fakat kendini cok gelistirmis. Kerem’le kiyaslanamayacak kadar takim oyuncusu. Kendini kanitlama ugrasi yerine forveti beslemeye odaklanmali. Oyun gorusude Kerem’den cok ileride. Ihtiyaci olan gol degil 2-3 asist. Gerisi gelecektir.
Adana'ya kiralandığı dönemde de kızıp, Kerem'den daha hazır olduğunu belirtmiştim. Takım düzeni oturduğunda en güvendiğim oyunculardan biri olacağını düşünüyorum.
Evander alınmazsa ve de sağ kanada hızlı bir kanat alınırsa, 10 numara da denenmeli. Adam takımın en teknik oyuncusu. Topu kaybetmiyor, rahat adam geçiyor ve pas verebiliyor.
Messi arkasinda pas alip verebilen bir bekle oynadiginda daha iyi olacak. Seferovic'e servisci adamdir dedik ama kendisiyle verkaca hic girmiyor ilginc
Bu arada Messi'ye de bir elestirim var o ilk mactaki halinden uzak. Boyle olmaz korkmadan istekli oynamaya devam
15 dk. da önü boşken kanattan Seferoviçi kaçırmaya çalıştı.Kolaya ve garantiye oynuyor bu da özelliklerini göstermesine engel oluyor.Alalade bir oyuncuya dönüşür böyle giderse.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.