#11 Yunus Akgün

Yunus altyapıdan çıkardığımız sıfır maliyetli saf yetenek bir oyuncu. 3. ligden bedavaya aldığımız Kerem gibi. Böyle oyuncular bizim için büyük şans.

Çocuktaki şu yeteneği farketmişsinizdir bazen ters ayakla içeri değil çizgiye doğru çalım atabiliyor. Solunu kapatan rakipleri çözebilmek için muazzam olay.

Keza ilk golü öyle attırdı helal valla

Aynen devam. Geçen hafta her iki golde de vardı ama istatistik olarak yazdırmamıştı.

Bu hafta asistini de yaptı. Daha rahat daha basit oynarsa çok can yakarız o kanattan.

Boey ile uyumu da her geçen gün artıyor. 🧿 Bu da çok önemli bir gelişme bana göre.

Hala kendini ispat etmesi gerektiğini düşünüyor bence. Bunun baskısını hissettiği için son anda hatalı kararlar verebiliyor ve bazen topu ayağına doluyor. Bunu aşıp rahatladığı an çok daha iyi olacaktır.

Guzel is cikardin bugun Yunus bence Kerem'den daha iyiydin ancak gol olmayinca iste :) Asist'in guzel, asist oncesi dribbling ve first-touch cok iyiydi, Boey ile iyi anlasiyorsun eksiklerin basit oynamayi gelistirmen ve sutlarin bunlari da gelistirdigin vakit komple tehdit olacaksin.

Geçen hafta da Yunus'un zorlamalarıyla bulmuştuk golü. Çalım, şut, pas... Sürekli zorluyor rakip yarı alanı. Yusuf harici yaptıklarını yapabilecek oyuncumuz da yok. Çok değerli.

Geçen hafta da Yunus'un zorlamalarıyla bulmuştuk golü. Çalım, şut, pas... Sürekli zorluyor rakip yarı alanı. Yusuf harici yaptıklarını yapabilecek oyuncumuz da yok. Çok değerli.
Yerli olarak bu kadar dar alanda iş yapan oyuncu hatırlamıyorum. Bir tek Arda Turan aklıma geliyor son yıllarda.

Bravo Yunus. Saçma sapan şutları geçersek çok klas bir oyun çıkardın. Golü atınca gerisi gelecektir.

Dar alandaki çalım kabiliyeti ile bana ismini anmak istemediğim eski bir futbolcuyu hatırlatıyor. Umarım sonu ona benzemez.

Basit oynayip ilk önce pasi düsünmeli gerisi kendiliginden gelir.

Takim adina cok önemli oyuncu

Adam eksilten oyunculara herzaman ihtiyacimiz var,yunus ta en büyük avantaj sol ayakli ve ters kanatta oynamasina ragmen hem ice hem de cizgiye dogru calim atabiliyor bu yüzden rakip basmakta tereddut ediyor

Müthiş döndü takıma müthiş. Tabela da yapmaya başlayınca kimse tutamaz.

Gelişme çağında ve gelişime açık safkan yetenek. Gereksiz şutlarıda gerekli zamanlarda çekip isabet bulmaya başladığı zaman elimizde tutamayız zaten.

Geri
Üst Alt