#11 Yunus Akgün

Topu taca bıraksa gol olmuyormuş

O pozisyondan birkaç saniye öncesinde Yunus aslında uygun pozisyonda pas imkanı varken çalım atmaya çalışıp topu kaptırmıştı diye hatırlıyorum geriye gelip yardım etti ve topu son anda çevirip pas attı sonu golle bitti hatta Oliveira'nın boş kalmasının sebebi rakip top kaptıktan sonra bizim kaleye geliyordu. :asd:

Şut çektiği pozisyonlar kalitesiz pozisyonlar. Çektiği şutlar da etkisiz. Bu yaşa gelmiş bir oyuncunun hücum ezberleri olmalı. Yunus’un benzer gollerden 7-8 tane atması lazım her sene, plase uzak köşe vs. Doğaçlama oynuyor gibi. Daha fazla fark yaratması lazım, maçların daha rahat geçmesi lazım. Biraz da panik hali var daha soğukkanlı olmalı. Bakalım sene içinde ne kadar gelişecek.

Mükemmel bir herif. Eldeki en iyi kanat oyuncusu. Kontrat yakında gelir diye ümit ediyorum.

Kontratının uzatılmaması beni üzmekte.

Çocuktaki şu yeteneği farketmişsinizdir bazen ters ayakla içeri değil çizgiye doğru çalım atabiliyor. Solunu kapatan rakipleri çözebilmek için muazzam olay.

Keza ilk golü öyle attırdı helal valla

Sene başı ilk yazdığım şey buydu..Eskiden sadece sola gidebiliyordu şimdi sağa da gidiyor dediğin gibi çok büyük bir avantaj.. Aslında 2-3 kez daha aynısını yapabilecekler sola çekip vurmaya çalıştı..Yunus olgunlasirsa gerçekten bambaşka yerlere gelebilir ligdeki en yetenekli topçu arda güler Yusuf Demir dahil onun ayarında yok bence..

Aslanım benim.İzlemeyi çok seviyorum bu delikanlıyı.Tam çizgide giderken topu soluna çekip orta saha oyuncusuna pas veriyor sonra tekrar boşa çıkıp yay çevvresinde alıyor.Tek eksik şutları gol olmuyor şuanda onlarda olursa süper olacak

İzlediğinde seyir zevkini fazlasıyla veriyor tek eksiği skor katkısı yapamadı şimdiye

Siftahı yapsa gerisi gelecek gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen ne işe yarıyorsun Yunus? Kerem'in en azından maç içinde parladığı anlar oluyor, sende bir şey göremedik şu ana kadar.

Bugün takımnın en kötüsüydü.sınırdan ötürü keremle buna mahkum oynuyoruz

Geri
Üst Alt