#11 Yunus Akgün

Takımın en yetenekli topçusu olduğu aşikar ama bu yeteneği beyinle bulusturamadigin zaman böyle vasat maçlar cikariyorsun

haftalardır begenmiyorum.bugunde oldukça kötüydü.boeyin performans videosunda bile mertensi gördüğü halde atmadıgı bi pas var.ve mertens rahat şut imkanı bulacaktı orda.defansa yardım 0.rezil resmen ya

1663366110158.webp
1663366144037.webp
bunlar rezillik resmen.böyle oynayacaksan işin yok 11de yunus,16 yasındaki halim ayaz bile yapmaz böyle.

Gol atamadıkca strese giriyor. Kardeşim sen kanat oyuncususun ilk düşünmen gereken asist olmalı yapma etme adana da böyle değildin ne değişiyor anlamıyorum takım için oynuyordun orada. Floryaya geri döndüğün an bencillesiyorsun anlamıyorum gerçekten yağ gibi akıyordun adana da ayrıca daha hızlıydın ne değişti anlayamıyorum.

Bazı pozisyonları çok zorluyor basit oyundan uzaklaşıyor yine de özel bir yetenek ...

Ligdeki en iyi yerli kanat oyuncusu. Dünkü oyununu da birkaç ekstra işi dışında beğendim. Ama bu çocukta şöyle bir şey var, 60 dan sonra yorulduğu çok açık; o dakikadan sonra yaptığı tercihlerin çoğu yanlış oluyor. Bu da kondisyon eksikliği değil de enerjisini doğru kullanamamasından ve kendini kanıtlama çabasıyla yaptığı ekstra işlerden dolayı diye düşünüyorum. Yetenekli, en önemlisi de istekli topçuya sahip çıkmamız gerekir.

Pff iyiki dün kötü oynadı ya.

Önceki 2 haftada da ilk golleri hazırlayan Yunustu. Dün de Icardi'ye net asisti var.

Hata yapa yapa gelişecek, karar mekanizması güçlenecek.

“Pff” mu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

benim en basından beri desteklediğim yegane isim yunus ama ben bile bir hayal kırıklıgı yasıyorum,beklenti nedeniyle.ayrıca ben olumsuz konusmak zorundayım.översem olmaz.

Kötü oynamasıyla alakası yok. Bal yapamayan arı modunda. Kafasını kullansa şu an her maç galip gelirdik ve kendisi güzel bir istatistiğe imza atmıştı

Şu ana kadar izlediğimiz takımda sağ tarafta Yunus ve Boey ikilisinin uyumu çok önemli. Bulduğumuz pozisyonlarda da işin defans tarafında da takımın kaderini bu ikilinin performansı belirleyecek gibi

Geri
Üst Alt