#11 Yunus Akgün

Ekli dosyayı görüntüle 178713Ekli dosyayı görüntüle 178714bunlar rezillik resmen.böyle oynayacaksan işin yok 11de yunus,16 yasındaki halim ayaz bile yapmaz böyle.
Screenshot_20220916-233829_Chrome.webp

Mantar dan hallice bu ara Yunus

Kötü değil ama özellikle gol atamadığı için kendi kendini strese sokmuş

Rakiple bire bir kaldığındada üstüne gitmiyo adsdeki gibi özgüvenini düşürmüş gol atamaması

Kasmasına gerek yok

Yunus Akgün'ün top ayağına gelince içe kat etmek yerine hızlı bir şekilde kanata inmesi ve pas opsiyonlarına girmesi daha iyi olur. Yavaş yavaş Sacha Boey ile birbirlerine alıştıkça daha iyi olacaktır.

rakipler ezberlemiş yunusu, top ayağına geldiğinde soluna çekeceğini biliyor herkes. daha çeşitli hücum planları geliştirmesi lazım, mesela kasımpaşa maçında yaptığı gibi çizgiye doğru inip ortaya çıkarmak gibi. ayrıca kafasını kaldırıp boş adama basit oynamayı da bilmiyor, ezbere hareketler yapıyor çoğu zaman. potansiyeli yüksek bir topçu ama aklını daha çok kullanması lazım sahada ve sakin kalmalı

rakipler ezberlemiş yunusu, top ayağına geldiğinde soluna çekeceğini biliyor herkes. daha çeşitli hücum planları geliştirmesi lazım, mesela kasımpaşa maçında yaptığı gibi çizgiye doğru inip ortaya çıkarmak gibi. ayrıca kafasını kaldırıp boş adama basit oynamayı da bilmiyor, ezbere hareketler yapıyor çoğu zaman. potansiyeli yüksek bir topçu ama aklını daha çok kullanması lazım sahada ve sakin kalmalı
sanmiyorum yunusu cozebileceklerini. daha oncede soyledigim sey yunusun iyi bir 10numara ile ve sag beki ile verkaclara girnesi lazim. bunu yapabilecek bir 10 numara tarzi adam yok. deniyor ve top cok uzaginda kaliyor. yunus kestirmesi cok zor bir oyuncu. buna guvenin.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kötü de oynasa takımda çalım atabilen, adam eksiltebilen tek futbolcu. O yüzden çok değerli.

degersizlestirmeyin yav su aslan parcasini, terimin yol verdigi adama montella sahip cikti, adamda ne yetenek varmis keza boey de öyle.

Bu şekilde oynamaya devam ederse bizde oynayamaz gerisi de çok mühim değil he batıp bittigimiz senaryoda yokluktan oynar ama standart bir Galatasaray takımının kanat oyuncusu olmaktan uzakta en iyi yaptığı şey ne hücum anlamında mesela ben göremiyorum sahada evet top ayağına yakışıyor ama ayağındaki topla fayda sağladığı anlar çok az

Bu şekilde oynamaya devam ederse bizde oynayamaz gerisi de çok mühim değil he batıp bittigimiz senaryoda yokluktan oynar ama standart bir Galatasaray takımının kanat oyuncusu olmaktan uzakta en iyi yaptığı şey ne hücum anlamında mesela ben göremiyorum sahada evet top ayağına yakışıyor ama ayağındaki topla fayda sağladığı anlar çok az
Ligin en çok şans üreten, en başarılı çalım atan, en az top kaptıran ve en yüksek pas isabetiyle oynayan kanat oyuncusu?

Geri
Üst Alt