#11 Yunus Akgün

Ama gol ve asisti(1) yok😶
Gomis hariç takımın santraforlarının golü asisti yok daha. Takımın gol sorunu olduğu aşikar ki bu takım birlikte oynadıkça düzelecek bir şey futbolcu kalitesiyle uzaktan yakından alakası yok. Bunu futbolcular üzerinden okumak aşırı saçma değil mi?

Gomis hariç takımın santraforlarının golü asisti yok daha. Takımın gol sorunu olduğu aşikar ki bu takım birlikte oynadıkça düzelecek bir şey futbolcu kalitesiyle uzaktan yakından alakası yok. Bunu futbolcular üzerinden okumak aşırı saçma değil mi?
Ben yunustan memnum simdilik, ben kinaye yapayim dedim. Bence kerem kesilmeli ama, yerine bay oynar veya orayi yabanci yapip baska bir yeri turk yapariz bilemem

Ben yunustan memnum simdilik, ben kinaye yapayim dedim. Bence kerem kesilmeli ama, yerine bay oynar veya orayi yabanci yapip baska bir yeri turk yapariz bilemem
Kerem konusunda diyecek bir şeyim yok. Kerem'den beklentim de yok keza mentalitesini değiştirmediği sürece. Ha keza Kerem'le Yunus'u bir tutan da futbol izlemesin.

Ligin en çok şans üreten, en başarılı çalım atan, en az top kaptıran ve en yüksek pas isabetiyle oynayan kanat oyuncusu?
Sonuç? 0 gol 0 asist bitiremiyor somut fayda saglamiyorsa sabaha kadar çalım atıp geri pas atsın

Ne geri pası yav? Kazandığımız maçların yarısı Yunus'un aksiyonları sonrası geldi. Siz maçları nasıl izliyorsunuz?
Sayar mısın hangi yarısı? Zaten 10 golümüz bile yok onların da yarısını Gomis kendi becerisiyle attı diğer geri kalan hangi golumuzde Yunus'un asisti zaten yok asistin asisti saçmalığı dahi var mı? Saymanı bekliyorum izleyen biri olarak.

Antalya - Midstjö Gomis
Giresun - Pas
Ümraniye - PvA Gomis
Trabzon - Pas
Antep - Gomisin kafası öncesi topu kesen Yunus, 2. gol öncesi şutu atan Yunus
Paşa - Asisti var direkt zaten ilk golde
Konya - kötüydü bu maç genel olarak, ilk golde Boey'i hareketlendiren yine o ama.

Trabzon maçında Mertens'e bıraktığı gibi ya da Konya maçında Icardi'ye verdiği pozisyonlar da var; net gol pozisyonu ama kaçırılıyor.

Zaten az gol atılan yerde ben de Yunus'u fena görmüyorum, Boeyle günden güne de iyi anlaşıyorlar. Sıkıntı hücum hattı hala oturmadı, santrafor belli değil, Mertens ise ofans katkısı veremedi henüz.

Karar mekanizması da zamanla gelişir ama ondan daha iyi yerli kanat bence yok ligde.

Düzelir diye beklerken iyice kötüye gidiyor. Diğerinden beklentim zaten yok da yunustan var. Lakin gittikçe azalıyor.

Etkisiz. Zaten şüphelerim vardı ilk 11 seviyesinde olmadığını düşünüyordum gidişat bunu doğrulayacak gibi. Tamam birşeyler deniyor ama işte yetmiyor

Geri
Üst Alt