#11 Yunus Akgün

Mertensi bir daha orta sahaya yazmayalim de nerdr oynuyorsa oynasin. Seferden bu kadar kolay vazgecmeseydik keske. Yerine oynayanlar seferden ucuk bir performans sergilemiyor
Sefer işe yarayacak seviyeye şu iki haftada gelmezse fizik olarak Mertens ileri atıp ortayı Sergio-Torreira-Miço yapmak lazım. Mertens i biz zaten niye ortasaha yapıyoruz ki aaaa

2 maçtır kötü olan 22 yaşındaki altyapı oyuncumuz için yok GS oyuncusu değil yok 11 olamaz falan boş muhabbet.

Şimdi şu konuyu arasam aynı kişilerin geçen sene niye kiraladık falan dediğini bulurum muhtemelen.

Herkesi çöpe atma kafasına son verin, vermiyorsanız da bu forumda yeriniz yok. Twittera çevirmeyin burayı.

Su haliyle 11 olmasi hem bize hem kendine zarar

Joker rolune gecmeli yoksa bu gidisle yok olup gidecek

Kusura bakma admin ama hangi futbolcu ne yapiyorsa kendine yapiyor

Tahammulsuzlukde sadece gsye ozgu birsey degil

Bu cagin sosyolojik dinamigi
Avrupadada ayni heryerde ayni
Hersey hizli hersey apacik ve daha komunal
Bu cag egoistleri, tembelleri, pasifleri, yetersizleri yiyor kendi dinamiginde

Bu arada taraftar yunusla kereme en cokda mucadele etmedikleri icin kiziyor
Bunun once bi alti cizilmeli

Yunusla emin benim gozumde kumas olarak a sinifi topculari
Ama mucadele etmezsen kumasds bitseye yaramaz sinifda

Bunların aksini söylemiyorumki, haklısın. Eksikleri var ve daha çok çalışmalı ama bu yapıcı bir yaklaşım. Asla 11 oyuncusu olamaz demek ise kötü niyet.

Herkes Arda Turan yaptı diye herkes yapacak sanıyor ama yok öyle bir dünya, Yunus yetenekli ama yeteneğini doğru kullanmayı zamanla öğrenecek ki son 2 maça kadar bence iyidi de.

Tahammülsüzlük yapacak pek durumumuz olduğunu da sanmıyorum zira daha iyi bir yerli opsiyonu yok. Yunus'un öyle bencil ya da artist olduğunu da düşünmüyorum.

Mason ❤️

yunusun sorunu kafada,çok kızsamda.sevgilisinden falan mı ayrı,ne bu ergence oyun anlamıyorum.bu cocuk bu kadar bencil,bu kadar buldugu sansı tepen biri değil

İzliyorsun di mi Bukayo Saka'yı. İzle koçum izle. İzle de öğren. Kerem'in telefonlarına çıkma. Tesiste soğuk yap. Mata, Oliveira, Mertens, Torreira abilerinin dibinden ayrılma.

Demek ki bazı oyuncular oynadıkça gelişmiyor yani mental olarak bunu büyük takımda becerebilmek başka bir meziyet. Zaten ben anadolu kulüplerinde parlayan oyuncuyu alıp müthiş gelişim kat etmesini beklemiyorum. Bir sezonluk taylan bir sezonluk kerem gibi kendilerini amorti etseler yeter. O ara birine satarız belki para kazanırız umudu işte.

Rekabetsiz ortamda futbolcular kendini saliyor, onun icin mutlaka defansa bir yerli daha koyup kanatlara bir yabanci eklersek keremin de yunusun da oynama arzusu geri yükselir, suan ikisinin yeri ne kadar kötü oynasa bile neredeyse garanti.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adanademir değil burası yunus,çok yakında vermediğin o paslar ve cektiğin saçma şutlar için aglayacaksın.ilk 11 e 1-2 yerli attık mı şans bulabilecen mi acaba bi daha

Sene başında da söyledim geçiş oyuncusu bu adam kapalı defanslar da OYNAYAMAZ. Çok hareketsiz çok.

Ben olsam 1 kere Kerem'i sağda, Yunus'u solda denerdim. Biraz çizgiye doğru oynamaları lazım. Göbeği kalabalık tutan takımlara karşı içe kat ederek oynayan Kerem ve Yunus'un da top kaybı artıyor doğal olarak. Çizgiye inseler yayda daha doğru şut pozisyonları bulunabilir gibi. Oradan kaleye etkili vurabilecek bir sürü oyuncumuz var.

İşin açıkçası Yunus dan Kerem kadar şikayetçi değilim, özellikle Yunus kilit paslarıyla, driplingleriyle bu sezon işimize yarayan bir oyuncu oldu. Son Adana Demir maçında kendisinden beklentilerimizin çok uzağında kaldı buna katılıyorum özellikle isabetsiz şutları ve top kayıplarıyla çok canımı sıktı ama Kerem ile kıyaslayacak olursak takım adına çok daha faydalı oluyor Yunus özellikle de Boey ile sağ tarafta iyi bir uyumları var

Ezbere oynuyor gibi. Kafasında bir plan var, hep onu gerçekleştirmek istiyor.

Ama öyle bir film yok maalesef.

Normal ve yapıcı eleştiri yapmak yerine itibar suikastine girmeye çalışanların banlanmasını umuyorum.

Her seyden bagımsız ads maçında kafasını sahaya veremediğini düşünüyorum

Bay Buruk'un kısır amaçsız futbol anlayışında ancak bu kadar iş yapabiliyor. Ver Montella'ya yine çılgın atar.

Yunus nerde burda, sonra mertens gol ve asist yapamıyor, herkes toplu oyuna bakıyor ama Yunus topsuz oyunda çok kötü, topu sadecr ayağıma alayım içe katedeyim süt çekeyim yada verkaç yapayım diyor.
Bunların gelişmesi lazım
Screenshot_20221003-214909_YouTube.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt