#11 Yunus Akgün

2 maçtır çok kötü de olsa orada yunustan daha iyi oynayacak topcumuz yok.. Boeyle de gayet güzel anlaşıyor.. Kadrolara rashica BAY falan yazanlar oluyor sağ kanada 2 maç sonra yunusu isterler( rashica zaten sınır yüzünden oynayamaz topculugunu henüz izleyemedik )..Aynı şeyi kerem için söyleyemiyorum bence en az 1-2 maç kesilmesi lazım..
Yunusun sözleşme işi ciddi kafasını bulandirmis gibi geliyor.. Bir de Yunus cidden kereme göre çok yetenekli bir topçu biraz karar mekanizmasını düzeltmesi gerekiyor sadece...

Birisi soyleseydi gecen sene bu zamanlar ona.. 1 sene sonra icardi, mertens, mata ile ilk 11'de oynayacaksin :)

defol git ads'ye

Moderatör tarafında düzenlendi:
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her hafta bir umutla bekliyoruz ama olmuyor. Daha da umudum kalmadi.

Zaten bi işe yararığı yok bir de boşboş pozisyonda pas hatası yapıp yediriyor.

Berbat .Kendşbe bakmıyor çalışmıyor oldum havasında geziniyor sahada

Defol git Ptt 1.lige sezon başından beri asist yok gol yok. Sırf altyapıdan çıktı diye taraftar tarafından dilleniyor.

Sanki daha önce birbiriyle hiç maç yapmamış 12 oyuncu ilk kez maça çıkıyorlar gibi. Oyuncuların birbirinden haberi yok resmen.

efecan karaca bundan iyi topcu

Sanırım üst üste 3. maçı oldu bu kadar kötü oynadığı, asıl mesele şu ki biz Yunus bir sonraki maç kendisini toparlar mı acaba diye düşünürken her maç git gide daha kötü daha zararlı hale gelmeyi başarıyor

En büyük eksiği tahmin edilebilir olmasi. Rakip bek yunusun ne yapacağını adi gibi biliyordur. En fazla yedek, rotasyon oyuncusu olur.

Barış alper oyuna girdikten sonra hareket getirdi. Kendisinin herhangi bir olumlu hareketi yok

Geri
Üst Alt